085 0655288
info@papiervernietigerhuren.nl

Papiervernietiger
Huren?

Heeft u vaker een papiervernietiger nodig op het werk? Maar is deze niet aanwezig en wilt u toch uw papier zo goed mogelijk vernietigen? Dan bent u bij papiervernietigerhuren.nl aan het juiste adres.

Waarom een papiervernietiger huren?

Bij ons kunt u papiervernietigers huren. Op deze manier hoeft uw bedrijf geen papiervernietiger te kopen, want hier zitten vaak hoge kosten aan.

Wordt het kantoor opgeruimd of heeft u om een andere reden een papiervernietiger nodig voor een paar dagen? Huur dan een papiervernietiger bij ons. Dit is een stuk voordeliger dan een machine kopen.

Z

Full Service

De papiervernietiger wordt bij u op locatie gebracht en met een korte instructie kunt u aan de slag. Na gebruik wordt de vernietiger gewoon weer opgehaald.

Geen onderhoud

U hoeft geen dure onderhoudskosten te betalen voor de onderhoud van de vernietiger. Risicoloos en zorgen vrij vernietigen.

P

Eigen toezicht

U heeft zelf toezicht op de vernietiging van de papieren. Gezien het vaak belangrijke informatie bevat; is het belangrijk dat u zeker weet dat het vernietigd is.

Voordelen van het huren van een papiervernietiger

N

U kunt bij ons machines van verschillende formaten (middel en groot) huren. Afhankelijk van het aantal papier dat in één keer vernietigd dient te worden, vindt u bij ons altijd het juiste type papiervernietiger.

N

U hoeft de machine zelf niet te tillen, want wij komen hem op locatie brengen en weer ophalen.

N

U kunt er zelf op toezien dat uw (confidentiële) documenten vernietigd worden.

N

U hoeft geen dure onderhoudskosten te betalen voor het onderhoud van de papiervernietiger.

N

De machine neemt niet permanent veel ruimte in beslag op kantoor.

N

Onze papiervernietigers kunt u heel voordelig voor een paar dagen in de week huren.

Veilig en efficiënt

Als u een papiervernietiger huurt, bent u er zeker van dat al uw vertrouwelijke informatie ook daadwerkelijk vernietigd wordt. U heeft namelijk zelf toezien op het vernietigingsproces. De invoercapaciteit van onze papiervernietigers is 60 vellen per keer, hierdoor kunt u veel documenten in één keer vernietigen en bent u geen uren bezig. Ook zijn onze papiervernietigers voorzien van wieltjes en kunt u de machines gemakkelijk door uw kantoor verplaatsen. Uiteraard beschikken onze vernietigers ook over een noodstopschakelaar. Door deze noodstopschakelaar is de veiligheid van u of uw medewerkers ten allen tijde gegarandeerd.

Een papiervernietiger die bij u past

Standaard papiervernietiger

Geschikt voor papier
Snijcapaciteit 39-41 vellen
Opvangvolume 180 liter
Vernietigingswijze snippers

Grootvolume kantoorpapiervernietiger

Geschikt voor papier, cd/dvd’s, creditcards
Snijcapaciteit 55-60 vellen
Opvangvolume 230 liter
Vernietigingswijze snippers

Interesse in een van onze Papiervernietigers?

Wilt u al een langere tijd een papiervernietiger huren? Of wordt het eigenlijk wel eens tijd voor een opruimdag op kantoor? Vraag vrijblijvend een offerte aan of stuur een e-mail naar info@papiervernietigerhuren.nl. Wij helpen u graag verder!

Vervolgens nemen wij contact met u op en bespreken we de prijs, de huurperiode, het afgeefmoment en het afhaalmoment. De rest regelen wij! U kunt risicoloos en zorgeloos vernietigen!

    Copyright 2021 Papiervernietigerhuren.nl – Alle rechten voorbehouden

    KVK: 59776188
    Telefoonnummer: 085 0655288
    info@papiervernietigerhuren.nl