The sky is NOT the limit
it is our canvas

WAAROM WICKED LASERS

Creativiteit

Wicked Lasers gaat voor creativiteit, we denken graag out-of-the-box en creëren op die manier een diversiteit aan shows welke uitblinken in originaliteit, impact en beleving.

Innovatie

Door gebruik te maken van de nieuwste technieken, en waar nodig zelf te ontwikkelen zijn we in staat om tijdens events het publiek te verbazen met elementen die nog niet eerder zijn getoond.

Veiligheid

Veiligheid voorop! We werken uiteraard met de beste materialen. Maar tegelijkertijd ook met hoog vermogen lasers of vuur. Deze elementen zijn indrukwekkend en mooi, maar vereisen de nodige kennis en maatregelen. Het team van Wicked Lasers staat in voor veiligheid, kennis en kunde.

LAATSTE BERICHTEN

Referenties

WAT VINDEN ONZE KLANTEN

Om onze opdrachtgevers nog beter te kunnen bedienen en nieuwe technieken toe te passen heeft Wicked Lasers gekozen voor een uitbreiding van het aantal lasers in eigen voorraad. De 2 nieuwe lasers zijn NL gebouwd en uitgevoerd met nog snellere EyeMagic scansets. Op naar een seizoen met magische lasershows en onvergetelijk spektakel!

Wicked Lasers breidt uit met 12 watt full color lasers

Om onze klanten nog beter te kunnen bedienen heeft Wicked Lasers het assortiment uitgebreid met full colour lasers van 12 watt. Deze lasers zijn zowel indoor als outdoor te gebruiken, en worden aangestuurd door de nieuwste techniek op basis van ethernet signaal. Zo garanderen we een snelle en stabiele verbinding en zijn de mogelijkheden tot plaatsen op grotere afstanden makkelijk te realiseren. De lasers kunnen door het hoge vermogen, geweldige beamshows weergeven en hebben een maximale impact op het publiek. De perfecte balans van de kleuren zorgt voor een mooi even beeld en prachtige laserstralen. De laserprojectoren zijn stofdicht afgesloten en zijn uitgevoerd met stille ventilatoren. Zo is bijvoorbeeld inzet van lasers bij een theatervoorstelling prima te doen, zonder storend geluid. De laser projectoren zijn zowel op te hangen, als te plaatsen op een statief. Standaard wordt bij de lasers diverse rigging (ophang) materiaal geleverd en is de aansluiting van stroom uitgevoerd met powercon connectoren. De lasers kunnen door een ingebouwde interface zowel door de Pangolin Beyond laser software worden aangestuurd of stand-alone draaien op elk gewenste locatie of evenement. Beamshows, animatieshows of de projectie van logo of tekst is allemaal mogelijk met de nieuwe laserprojectoren van Wicked Lasers.

Wicked Lasers does Burning Man Nederland

Voor Burning Man Nederland was Wicked Lasers de leverancier van lasers en special effects. Op diverse locaties op het festivalterrein plaatsen we lasers en rookmachines. Welke we gedurende de periode soms weer ergens anders hebben neergezet, om zo steeds nieuwe en waanzinnige ervaringen te creëren. In de waterpartijen dreven onze verlichtte en dynamische fonteinen met een hoogte van 12 mtr! Deze zagen er in het donker prachtig uit, en zorgde overdag voor een heerlijk verkoelende mist. Tijdens de echte ‘Burn’ ondersteunde we met onze Flame XXXL van zo’n 30 mtr hoog. Een waanzinnige ervaring voor ons, en de festivalbezoekers! Om de sfeer tijdens de laatste ‘ceremonie’ naar een spectaculair niveau te tillen, hebben we de grond waar men danste, verlicht met onze full-color lasers. Een magisch deken van licht liet de duizenden grassprietjes oplichten. We love a good WOW!

0
Laser projecten
0
Tevreden klanten