AudioVisuele techniek met een doel

Het Doel

OBM Veenendaal laat uw boodschap zien en horen. Wij gebruiken audiovisuele middelen (camera's, microfoons, luidsprekers en verlichting) om u, uw product en/of uw klant te ondersteunen. Audio-, Video en Licht techniek ter ondersteuning en technici die u verder willen helpen. Zodat uw boodschap centraal staat.

Over OBM

OBM Veenendaal ondersteunt nu zo'n 30 jaar heel gericht mensen, bedrijven, overheden en andere organisaties met Audiovisuele techniek.
Oplossingen Bedenken en Maken, dat geeft óns energie en daar zetten wij ons graag voor in.

Wij gaan bij het invullen en uitwerken van een project uit van het gewenste eindresultaat. Een productpresentatie vraagt andere middelen als een concert en een congres benader je anders dan een festival. Tevens heeft een vaste installatie andere aandachtspunten als een eenmalig evenement. Wij zien dat onze manier van werken voor mensen en bedrijven reden is om weer voor ons te kiezen. Eén van de redenen die we teruggekoppeld krijgen is de transparante voorbereiding en de bijbehorende correcte uitvoering. Ook is het regelmatig zo dat een organisatie die voor het eerst een event organiseert, dankbaar gebruik maakt van onze suggesties en ervaring, om zo in één keer de plank raak te slaan. Kortom: zoekt u een partner in techniek en Audiovisuele ondersteuning dan zijn de medewerkers van OBM u graag van dienst. Wij nemen u vanzelfsprekend de technische zorgen uit handen, bedienen de apparatuur en zorgen ervoor dat u uw aandacht volledig kunt richten op de inhoud en uw klanten.

Een brede expertise en een sterke focus

Wij doen graag waar we goed in zijn. Ons bedrijf kent twee hoofdactiviteiten:
Go to AudioVisuele ondersteuning

AudioVisuele ondersteuning

Betrokken en hoogwaardige AudioVisuele ondersteuning | Zowel voor uw evenement als voor uw vaste installaties.

Go to DMXwinkel.nl

DMXwinkel.nl

Expertise rondom DMX sturingen. DMX splitters / boosters / DIN-rail oplossingen / innovatieve LED armaturen | Kortom: DMX oplossingen

Bedrijven en organisaties die al vaker een beroep deden op onze ondersteuning zijn o.a:

We horen graag van u