top of page

Aalster tentenbedrijf van der Werff BV

Aalster tentenbedrijf van der Werf BV uit Brabant zorgt landelijk al meer dan 55 jaar voor hoogstaand en deskundig onderdak. Als echte tentenverhuurder weten wij wat u nodig heeft en kunnen wij dit vertalen naar de juiste samenstelling van tenten voor uw event.

Tevens kunnen wij voor u ook de gehele inrichting van de tent verzorgen (stoffering, verlichting, verwarming, meubilair, etc.). Alles wordt begeleid door ons deskundig verhuurteam.

 

Onze tenten worden door heel Nederland ingezet bij beurzen, evenementen, festivals, bedrijfsopeningen, bruiloften, paardenconcours, privé feesten, etc.. Onze tenten zijn multifunctioneel, overal inzetbaar en zijn gekeurd en voldoen aan de strengste normeringen.

Tenten verhuur
voor al uw evenementen

Maak hier uw keuze uit ons assortiment

Over ons bedrijf

"Aalster Dekkleden en Tenten Fabriek". Zo is in 1935 H.J. van der Werff in de gemeente Aalst n.b. begonnen met een eigen zeilmakerij. Gestart als zeilmaker met de productie van dekkleden voor verschillende firma’s in de regio Eindhoven. In 1965 werd de eerste spantent van 6x16 meter geconfectioneerd voor de eigen tentenverhuur.

Projecten

Alle ruimte voor uw ideeën

bottom of page