InstantDEG Steigerverhuur Amsterdam

INSTANTDEG STEIGERVERHUUR: NOG STEEDS DE BESTE PARTNER VOOR EEN BETROUWBARE WERKPLEK OP HOOGTE

INSTANTDEG STEIGERVERHUUR: NOG STEEDS EVEN DESKUNDIG EN BETROUWBAAR

Met de fusie tussen Instant Steigerverhuur en DEG Steigerverhuur zijn gedegen krachten gebundeld: jarenlange steigerbouwervaring, kennis, service én creativiteit. Samen weten wij zeker de uitdagingen van de toekomst in de bouwnijverheid aan te kunnen en optimale steigerbouwkwaliteit te garanderen. Ons steigerverhuurassortiment maakt dat InstantDEG Steigerverhuur voor elke specifieke situatie een deskundig advies over de meest efficiënte bereikbaarheidsoplossing geeft. Of het nu gaat om steigers of producten buiten ons steigerverhuurassortiment, onze steigerspecialisten voorzien u van een eerlijk en professioneel advies. Bij InstantDEG Steigerverhuur staan heldere communicatie, het nakomen van afspraken, persoonlijke aandacht voor de klant en nauwe samenwerking hoog in het vaandel.

NOG ALTIJD PROFESSIONEEL EN SERVICEGERICHT

Herkenbare vakbekwaamheid

Herkenbare vakbekwaamheid

Ons vakbekwame team dat nu ruim tachtig man sterk is, vormt het vernieuwde visitekaartje van InstantDEG Steigerverhuur. Al onze ervaren steigerbouwers zijn in het bezit van de juiste opleidingen en worden continu bijgeschoold. Zodoende zijn zij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van steigerbouw. Het uitvoerende steigerbouwpersoneel is herkenbaar aan onze eigen steigerbouwbedrijfskleding.

Werken zoals het hoort

Om de kwaliteit van onze dienstverlening allround te garanderen, heeft InstantDEG Steigerverhuur zich ten doel gesteld ook toonaangevend te zijn op het gebied van opleidingseisen, arbeidsomstandigheden én de naleving van wet- en regelgeving. Wij garanderen dan ook een gedegen commitment aan de CAO-wetgeving.

Meedenken én meedoen

Het meedenken met de klant stopt niet bij het juiste klimadvies. Onze service en dienstverlening reikt verder, zo komt de vertaling van de wensen van onze klanten tot uiting in een gedegen plan van aanpak. Een oplossingsgerichte denk- en handelwijze, optimale werkvoorbereiding alsmede de heldere communicatie en een flexibele instelling -met name in die situaties waarin het werk in meerdere fases wordt uitgevoerd- zorgen ervoor dat onze steigerbouwprojecten succesvol worden afgerond. Dit maakt InstantDEG Steigerverhuur voor onze relaties een betrouwbare en servicegerichte partner. Graag blijven wij samen met u bouwen aan een duurzame samenwerking voor de lange termijn.

VEILIGHEID BOVEN ALLES

Bij InstantDEG Steigerverhuur staat de veiligheid van onze steigerbouwers en die van de steigergebruikers voorop. De aandacht voor veiligheid en kwaliteit bij het gebruik van onze steigers wordt onderstreept door het VCA* 2008/5.1-certificaat. Met vaste procedures die continu worden getoetst, blijft de kwaliteit en veiligheid van onze steigers dan ook altijd gegarandeerd. Deze keurmerken garanderen bovendien dat ten aanzien van veiligheid en kwaliteit de zaken bij ons zo zijn geregeld dat ook de opdrachtgever adequaat gedekt is tegen aansprakelijkheid bij eventuele arbeidsongevallen die gerelateerd zijn aan de werkzaamheden van InstantDEG Steigerverhuur.

ALTIJD GOED VOORBEREID MET INSTANTDEG STEIGERVERHUUR

Gedegen voorbereiding, flexibele instelling en een oplossingsgerichte denkwijze maken dat nagenoeg elke wens van onze relaties, op het tijdstip van de behoefte kan uitgevoerd worden. Bij repeterende steigerbouwwerkzaamheden wordt er met onze relaties grondig meegedacht en op adequate wijze geanticipeerd op de (steiger) behoefte die daarbij ontstaat. Hierdoor worden verlet-uren voorkomen en de kans op een verbeterd rendement op arbeidsuren van onze relaties vergroot.

Daarnaast zullen wij als InstantDEG Steigerverhuur meer aandacht gaan schenken aan de voorbereiding van een project en er naar streven om reeds in het offerte-stadium een juiste risicoanalyse te maken. Wilt u een steiger huren? Neem dan contact met ons op.

INSTANTDEG STEIGERVERHUUR referenties