Vliegen waar en wanneer u wilt

De wereld ligt aan uw voeten






Vliegen waar en wanneer u wilt

De wereld ligt aan uw voeten






Persoonlijk en behulpzaam, van begin tot eind

Heli-Jet is gespecialiseerd in de organisatie en uitvoering van helikoptervluchten en privéjetvluchten. Hecht u veel waarde aan snelheid, efficiëntie en comfort? Heli-Jet staat voor u klaar!

Wij garanderen een geoptimaliseerd vluchtschema dat naadloos aansluit bij uw agenda. Of u nu vliegt met een helikopter of in een privéjet, Heli-Jet verzorgt uw reis tot in de puntjes.

Wat kunt u van Heli-Jet verwachten?

Organisatie en uitvoering van helikopter- en privéjetvluchten

24/7 bereikbaar

Optimale service

Heeft u interesse in één van onze diensten? Neem dan direct contact op met Heli-Jet voor een prijsindicatie of bespreek uw specifieke wensen.

Huur een privéjet

Voor snel, comfortabel en luxe vervoer kunt u bij Heli-Jet een privéjet huren. Geen lange wachttijden bij de douane, niet wachten op uw bagage en geen rekening houden met medereizigers. Dit zijn slechts enkele voordelen van het reizen met een privéjet. Of u nou vakantie gaat vieren of dat u snel naar een belangrijke afspraak in het buitenland vervoerd moet worden, er is altijd wel een maatwerkoplossing welke naadloos aansluit op uw wensen. Heli-Jet regelt het voor u!

Huur een helikopter

Een privé helikopter huren is een ideaal vervoermiddel als het gaat om comfortabel en snel vervoer. Het vermijden van files, maar ook de snelheid waarmee u reist dragen er aan bij dat u niet uitgeput van uw reis aankomt op uw bestemming. Daarnaast bent u in staat sneller te schakelen en kunt u een bredere dag invulling inplannen. Een helikopter huren is interessant voor talloze toepassingen.

Prijsindicatie

Alle voordelen van een privéjet:

Geen wachttijden

Luxe catering

Directe vlucht zonder overstappen

Niet gebonden aan specifieke vliegvelden

Flexibele mogelijkheden

Hebben wij uw interesse gewekt, en bent u benieuwd wat de mogelijkheden voor u zijn? Vraag een prijsindicatie aan, of neem contact met ons op.

Boek uw Heli-Jet vluchten ook via:

De klanten waar wij voor werken

Neem contact met ons op

Heeft u een vraag of opmerking, neem dan contact met ons op

Menu