huur »
verhuur nieuws
»
Verhuur.nl overgenomen door Thijs Dalm

Verhuur.nl overgenomen door Thijs Dalm

Gepubliceerd op 10 november 2016
Door: Michael van Helden

Verhuur.nl is overgenomen door investeerder Thijs Dalm. Verhuur.nl richt zich op het samenbrengen van verhuur en huurinformatie voor huurders. Met de overname wordt huren via verhuur.nl nog makkelijker doordat er extra wordt geďnvesteerd in de optimalisatie van de website en in het verhuuraanbod. Dalm: “Huren past in de nieuwe economie. We zijn ervan overtuigd dat dit een groeimarkt is.”

Een nieuw avontuur


Dalm zegt: “Al in juni dit jaar hebben de eerste oriënterende gesprekken plaatsgevonden. Omdat er in de afgelopen jaren circa 1,2 miljoen euro is geďnvesteerd in de marketing van verhuur.nl, was de overname een precaire zaak. Verhuur Nederland BV en Verhuur Zoekmachine BV hebben hiervoor een overeenkomst getekend in Groningen. Het is een unicum als er zo’n oude domein op de markt komt. 16.5 jaar geleden is verhuur.nl gestart en al die tijd is er naar toegewerkt om huurders door te verwijzen naar de juiste verhuurder. Ik heb ontzettend zin in dit nieuwe avontuur en ben ervan overtuigd dat we als team verhuur.nl de komende maanden en jaren nog groter, invloedrijker, en moderner zullen maken.”

verhuur-punt-nl.jpg


Huren is gemakkelijk via verhuur.nl


De website verhuur.nl wordt verder geoptimaliseerd. De vormgeving hebben we gemoderniseerd, de navigatie is verbeterd en ook biedt de site meer mogelijkheden, bijvoorbeeld op het gebied van conversie en slimme zoekalgoritmen. Dit, samen met de frisse nieuwe huisstijl en het intuďtieve design, zorgt voor een optimale gebruikservaring voor de huurders. Daarnaast is de website responsive en daardoor kan je ook goed vanaf mobiele apparaten producten huren. De website bepaalt aan de hand van de huurvraag en plaatsnaam welke content en afbeeldingen relevant zijn. Op deze wijze komt de huurder direct uit bij het meest relevante huuraanbod in zijn regio. Hiermee wordt de gebruiksvriendelijkheid verhoogd en het navigeren op verhuur.nl zo overzichtelijk mogelijk gemaakt zodat men makkelijk kan huren.

Dalm, met een achtergrond in marketing en IT, was eerst mede aandeelhouder en dacht mee in de internet strategie van het bedrijf. Recent heeft hij alle aandelen overgenomen.


Michael van Helden   Over de auteur: Michael van Helden
In het dagelijks leven is actief bij webwinkel leverancier Directshop en webwinkel leverancier voor de verhuurbranche Rentpro. Michael is getrouwd en vader van Louise.
 Deel dit artikel

Reacties

Geen reacties bij dit artikel.


Plaats een reactie
naam:
e-mailadres:
website:
Reactie [url=http://www.website.nl/]omschrijving[/url]

Huur.nl verhuur weblog


Welkom op het weblog van huur.nl.

Blijf op de hoogte
U kunt zich hier aanmelden voor de RSS feed van het Huur.nl Weblog, zodat u altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws!

 Aanmelden RSS feed

Verhuur bedrijven
- Auto huren
- Woning huren
- Gereedschap huren
- Kantoorapparatuur huren
- Sport en recreatie verhuur
- Personeel en artiesten inhuren
- Presentatie, licht en geluid
- Horeca en catering
- Evenementen verhuur
- Prive vliegtuig huren

Laatste reacties
- Goed initiatief, ik ben benieu...
- Ook bij Tomboard kan een speed...
- een jaguar e-type!...
- ik moet naar nieuw zeeland en ...
- Ik zou gaan Ferrari rijden. Di...

Vertel verder
Interessant artikel?
Geef het door aan anderen.

 Dit artikel doorsturenOm Huur.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord