Topfeestverhuur

Topfeestverhuur staat voor Topservice en flexibiliteit!

plaats een product in de winkelwagen, kies een datum en je weet direct of het beschikbaar is. Reserveer snel om niet teleurgesteld te worden.

  • cake.png SMS routeplanning
  • regen.png Slecht weer flexibiliteit
  • hand.png Schoon als nieuw
  • helm.png Veiligheid en certificering
Springkussens huren
Partytent en accessoires
Topfeest verjaardag thema set
Funfood
Lasergame
Opblaas poppen huren
Topfeest accessoires

Je Feest wordt Top!

Huur alle feestartikelen op één plek bij Top Feest Verhuur!

Het is weer zover… jouw kind is bijna jarig en je krijgt nu al de nodige stress wanneer je denkt aan het organiseren van het kinderfeestje. Welke activiteiten kun je doen? Een springkussen doet het altijd goed bij kinderfeestjes. Voor welk thema kies je? Unicorn, Frozen, Spiderman of Paw Patrol? Oh, en dan niet de bijpassende feestversieringen en taart te vergeten.

Je wilt jouw kind een onvergetelijke verjaardag bezorgen, dat is wat ze verdienen. Alleen weet je niet waar je moet beginnen, laat staan de tijd ervoor vandaan halen. Geen zorgen, welkom bij Top Feest Verhuur, dé ultieme plek om een top feest en top verjaardag voor jouw kind te organiseren.

Wij zijn een verhuurbedrijf die het complete feestje voor jou regelen, denk aan: springkussens, party tenten & accessoires, lasergame sets, party snacks, Sarah & Abraham, feestversieringen, ballonnen en verjaardagstaarten!

Alles wordt ontnomen en verzorgd speciaal voor je kind en jou. Ons doel is dan ook: Zoveel mogelijk kinderen blij maken met een onvergetelijke top verjaardag. Bij jou is dan alleen de zorg: Wie ga je allemaal uitnodigen?

Ontdek ons ruim assortiment met feestartikelen en verzorg een Top Feest!

Huur feestartikelen op maat en thema

Bij Top Feest Verhuur vindt je altijd de leukste en populairste feestartikelen op maat en thema’s. Op deze manier vind je altijd iets wat perfect bij jouw kind past. Denk bijvoorbeeld aan onze springkussens, partytenten, party stoelen- en banken, party tafels en andere party accessoires die in verschillende maten en kleuren te verkrijgen zijn. Wij verhuren uitsluitend springkussens met glijbaan of iets speciaals zoals een disco springkussen. Bij ons kun je feestartikelen huren in ruimtes vanaf 3x3m. Onze party accessoires passen dus bijna in iedere ruimte!

Naast losse feestartikelen huren, kun je ook een verjaardagsfeestje naar thema organiseren via ons. Denk bijvoorbeeld aan een Paw Patrol thema, Spiderman thema, Unicorn thema of Frozen thema. Alle feestartikelen en het gehele feestje is dan in het thema waar jouw kind helemaal fan van is, hoe Top is dat?

Wij leveren feestartikelen in regio Rotterdam en omgeving

Wanneer je door ons feestartikelen laat leveren, bezorgen wij binnen een straal van 30 KM van Rotterdam Nesselande. Bijvoorbeeld in de gemeentes: Rotterdam, Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, Lansingerland, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Zuidplas, Nieuwerkerk aan den IJssel, Zevenhuizen-Moerkapelle, Gouda, Moordrecht, Waddinxveen en Zoetermeer.

Kwaliteit, service & flexibiliteit

  • ✓ Gerichte klantenservice
  • ✓ Bezorg- en ophaalflexibiliteit
  • ✓ Slecht weer flexibiliteit
  • ✓ Veiligheid en certificering
  • ✓ SMS routeplanning
  • ✓ Bij bezorging, gratis opbouw
  • ✓ Schoon als nieuw
  • ✓ Binnen 3 km gratis bezorgen en opzetten