huur

» Over huur.nl

Over huur.nl
Huur.nl is opgezet door Michael van Helden. Michael heeft jarenlange ervaring in de verhuurbranche. Zijn ervaring begon in 1999 als verhuurder met Rent it Direct. Rent it Direct biedt als verhuurintermediair uiteenlopende producten aan van verschillende verhuurpartijen voor de zakelijke markt.

De ervaring die hij heeft opgedaan bij Rent it Direct heeft hij later ingezet voor het opbouwen van Directshop. Directshop biedt als webwinkelleverancier en -specialist internetoplossingen. Directshop richt zich op diverse doelgroepen, waarvan de verhuurbranche één van de belangrijkste is. Verhuurders kunnen bij Directshop een verhuurwebwinkel afnemen en daarover uitgebreid geadviseerd worden. Michael is nog steeds actief bij Directshop.

Huur.nl is opgezet als logische aanvulling op de dienstverlening die Directshop aan verhuurders biedt.

Missie
"Het is mijn missie om met Huur.nl verhuurbedrijven te helpen slimmer met internet om te gaan en daarmee succesvoller te worden. In deze branche wordt nog niet de volledige potentie benut."

Huur.nl biedt gratis exposure aan verhuurbedrijven door het bieden van zowel links naar verhuurwebsites als het bieden van een platform voor informatieve weblog artikelen. Dit levert verhuurders meer potentiële klanten en omzet op. Door de online marketingstrategie wordt huur.nl goed gevonden (via Google) door huurders die op zoek zijn naar een verhuurbedrijf.

Voor meer exposure biedt huur.nl diverse betaalde advertentie pakketten.

Neem contact op voor advies om meer uit internet te halen voor jouw verhuurbedrijf.


Om Huur.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord