huur »
verhuur nieuws

Zonder energie geen comfortabel leven

Door: RedactieHuur
Gepubliceerd op 28 september 2020 in Wonen

Energie kost geld. Dat kun je niet huren, dat moet je kopen. Daar krijg je natuurlijk een heerlijke warmte in je huis voor terug. Een fijne douchebeurt of een lekkere maaltijd. Het zijn zomaar enkele voorbeelden van wat energie voor ons betekent. Zonder energie geen comfortabel leven.

» lees verder..
 
 

Segway huren

Top artikel in Auto

Segway is hét ideale elektronische eenpersoons vervoermiddel binnen grote bedrijven en op bedrijfsterreinen, maar sinds het vervoermiddel is toegestaan op de openbare weg, is het eigenlijk overal waar je je snel op een bijzondere manier wil verplaatsen een ideaal transportmiddel. Bijvoorbeeld ook in steden.


» lees verder..
  Door: Michael van HeldenHuur
 
 

Auto huren in het buitenland

Door: RedactieHuur
Gepubliceerd op 21 april 2020 in Auto

Het voordeel van vliegen is dat je relatief snel op je bestemming bent, maar daar staat tegenover dat je ter plekke wat minder mobiel bent. Daarom in dit artikel een aantal valkuilen van een auto huren in het buitenland, maar ook enkele tips om zorgeloos te kunnen huren én rijden in het buitenland.

» lees verder..
 
 

Op deze manier kun jij energie besparen in jouw huurwoning

Door: RedactieHuur
Gepubliceerd op 20 februari 2020 in Auto

Als je in een huurwoning woont dan kun je alsnog energie besparen. Het besparen van energie is namelijk goed voor het milieu, maar het zal ook een positief effect hebben op jouw portemonnee en bankrekening. Door te besparen op stroom en gas hoef je namelijk minder te betalen aan de leverancier.Het is een win-win situatie!

» lees verder..
 
 

Veranderingen aan een huurhuis aanbrengen

Door: RedactieHuur
Gepubliceerd op 11 februari 2020 in Wonen

Wanneer je het budget hebt, dan is het mogelijk om een woning te kopen. Als je budget niet toereikend is, dan blijft er niets anders over dan een woning te huren. Er zijn ook mensen die bewust voor een huurhuis kiezen om zo flexibel te blijven. Maar wat als je veranderingen in of aan je huurhuis wilt aanbrengen?

» lees verder..
 
 

Zonnepanelen huren: voor- en nadelen

Door: RedactieHuur
Gepubliceerd op 22 januari 2020 in Review

Misschien overweeg je om je woning te verduurzamen. Je wekt je eigen, goedkope energie op en het is goed voor het milieu. Als je om je heen kijkt, zie je ze steeds meer verschijnen in het straatbeeld. Maar het aanschaffen en installeren van zonnepanelen kost ook behoorlijk wat. Niet iedereen heeft dat geld liggen. Maar er is een andere mogelijkheid, namelijk het huren van zonnepanelen.

» lees verder..
 
 

Wonen in een voormalig kantoorpand niet langer trend

Door: RedactieHuur
Gepubliceerd op 13 januari 2020 in Wonen

Het was lange tijd een trend: kantoorpanden verbouwen tot meerdere woningen. Dat tij is gekeerd. Er is meer en meer behoefte aan kantoorpanden.

» lees verder..
 
 

Huren of kopen?

Door: RedactieHuur
Gepubliceerd op 9 januari 2020 in Wonen

Het is een algemeen bekend gegeven op het moment; de huizenmarkt biedt voor velen slechts een kleine mogelijkheid om een woning te kopen, tenzij men in het zuiden of in het noorden van het land woont - of gaat wonen. Wat is wijsheid op dit moment, huren of kopen?

» lees verder..
 
 

Je kunt tegenwoordig een schaatsbaan huren!

Door: RedactieHuur
Gepubliceerd op 7 oktober 2019 in Sport

Je kunt tegenwoordig een schaatsbaan huren! Nederlanders mogen over het algemeen graag bewegen. Verder kunnen we wel zeggen dat Nederland ook echt een schaatsland is. Zodra er ook maar een paar dagen flinke nachtvorst voorspeld is, praten we direct weer over een Elfstedentocht....

» lees verder..
 
 

[ volgende artikelen | archief ]

Huur.nl verhuur weblog


Welkom op het weblog van huur.nl.

Blijf op de hoogte
U kunt zich hier aanmelden voor de RSS feed van het Huur.nl Weblog, zodat u altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws!

 Aanmelden RSS feed

Verhuur bedrijven
- Auto huren
- Woning huren
- Gereedschap huren
- Kantoorapparatuur huren
- Sport en recreatie verhuur
- Personeel en artiesten inhuren
- Presentatie, licht en geluid
- Horeca en catering
- Evenementen verhuur
- Prive vliegtuig huren


Laatste reacties
- Goed initiatief, ik ben benieu...
- Ook bij Tomboard kan een speed...
- een jaguar e-type!...
- ik moet naar nieuw zeeland en ...
- Ik zou gaan Ferrari rijden. Di...

 


Om Huur.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord