huur »
verhuur nieuws
»
Top 5 leukste verhuur speedboten

Top 5 leukste verhuur speedboten

Gepubliceerd op 14 september 2012
Door: Michael van Helden

De zomer loopt op zijn einde maar dat betekent nog niet dat de warme dagen voorbij zijn. Er wordt een mooie nazomer verwacht en dat is goed nieuws voor alle watersporters in Nederland. Speciaal voor hen zochten we de 5 leukste plekken in het land op waar je dit weekend nog een speedboot kunt huren.

boot huren

Naast de vele plezierjachten die ieder weekend door de wateren gaan is er ook nog een hele andere tak van sport wanneer het om boten gaat. Een speedboot is de ultieme manier om snelheid op het water te ervaren. Dat kan door een boot te huren met een schipper, zodat je zelf aan boord kunt relaxen (voor zover dat kan) en niet hoeft na te denken over het besturen van de speedboot. Heb je een vaarbewijs? Dan is het ook mogelijk om een speedboot te huren die je zelf kunt besturen – wat natuurlijk wel de meest intense speedbootervaring geeft. Een speedboot kun je door heel Nederland huren, van een kleinere versie tot een luxe uitvoering met alles erop en eraan!

RIB speedboten huren


In Strijen zit Ribverhuur, dat zich heeft gespecialiseerd in het verhuren van zogeheten RIB boten. Deze opblaasbare boten zijn enorm sterk en halen snelheden tot wel 120 km/h. De Ring 1300 heeft 1050PK! (3 x 350) is 13 meter lang en er kunnen 11 passagiers in. Voor een overzicht van alle boten en bijbehorende prijzen ga je naar de website.

rib boot huren rib Ring 1300 boot huren

120PK Speedboot huren


Vlakbij Rotterdam huur je bij Power Watersport al voor €350 per weekend een speedboot met 120PK (2-takt buitenboordmotor). Uiteraard is er voor een dergelijke speedboot wel een vaarbewijs nodig. Deze boot kun je ook op een trailer meenemen naar je eigen vaargebied. De speedboot is van alle gemakken voorzien.

boot huren 75pk

115PK Speedboot huren


In Wachtum vinden we Sportboothuren, die zich hebben toegelegd op (de naam zegt het al) het verhuren van sportboten. Een Seamark speedboot met 115PK kun je daar huren zonder schipper voor €650 per weekend. Dan kun je met 6 personen op de boot, en heb je ook nog 3 slaapplekken in de cabin.

boot huren 115pk boot huren 115pk

370PK royale speedboot huren


Voor de luxepaarden is er deze royale speedboot, welke te huur is bij Brabantcharter in Etten-Leur. De boot is voorzien van 370PK en je kunt er met 6 personen tegelijk op. Luxe banken, Nespresso, koelkast, GPS, schuifbaar dak, deze speedboot is van alle gemakken voorzien. Voor een midweek of weekend betaal je € 1.620 (afhankelijk van het seizoen).

boot huren 370pk boot huren 370pk

Powerboat huren


In Nieuw-Vennep huur je bij Powerboatcity een heuse powerboat! Deze monsters van boten staan bekend om hun extreme vermogen. De website geeft geen specificaties maar je kunt ervan uit gaan dat je hier wel aan je trekken komt. Prijzen op aanvraag.

Powerboat huren
Michael van Helden   Over de auteur: Michael van Helden
In het dagelijks leven is actief bij webwinkel leverancier Directshop en webwinkel leverancier voor de verhuurbranche Rentpro. Michael is getrouwd en vader van Louise.
 Deel dit artikel

Reacties
Rob Breider | 18 december 2012 20:14
Beste Michael,

Leuk overzicht. Ik mis nog Huur een speedboot en de Rotterdamse verhuurder heeft inmiddels een 120pk ipv een 75pk.

Succes.
Rob Breider
Michael | 19 december 2012 9:48
Beste Rob,

Bedankt voor je suggestie! Ik heb er een link van gemaakt, zodat iedereen gemakkelijk door kan klikken. En de Rotterdamse verhuurder is geupdate van 75PK naar 120PK.
Tom | 27 februari 2014 23:44
Ook bij Tomboard kan een speedboot gehuurd worden. Tomboard vaart voornamelijk op het Veluwemeer. De boot biedt plek voor 8 personen en beschikt over een inboard 5.0L V8 motor.

Plaats een reactie
naam:
e-mailadres:
website:
Reactie [url=http://www.website.nl/]omschrijving[/url]

Huur.nl verhuur weblog


Welkom op het weblog van huur.nl.

Blijf op de hoogte
U kunt zich hier aanmelden voor de RSS feed van het Huur.nl Weblog, zodat u altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws!

 Aanmelden RSS feed

Verhuur bedrijven
- Auto huren
- Woning huren
- Gereedschap huren
- Kantoorapparatuur huren
- Sport en recreatie verhuur
- Personeel en artiesten inhuren
- Presentatie, licht en geluid
- Horeca en catering
- Evenementen verhuur
- Prive vliegtuig huren

Laatste reacties
- Goed initiatief, ik ben benieu...
- Ook bij Tomboard kan een speed...
- een jaguar e-type!...
- ik moet naar nieuw zeeland en ...
- Ik zou gaan Ferrari rijden. Di...

Vertel verder
Interessant artikel?
Geef het door aan anderen.

 Dit artikel doorsturen







Om Huur.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord