huur »
verhuur nieuws
»
Zelf de weg op met een huur-buggy!

Zelf de weg op met een huur-buggy!

Gepubliceerd op 18 april 2013
Door: Michael van HeldenEen buggy is zo aantrekkelijk omdat hij zo minimaal is ontworpen: een stalen constructie, een motor, vier banden en twee stoeltjes, dat is het eigenlijk. Dit zorgt ervoor dat een buggy een uitstraling heeft van avontuur, wat veel mensen aantrekt.

Voordat je een buggy gaat huren is het goed om te weten dat er zowel voor jong als oud een buggy te vinden is. Wel wordt er onderscheid gemaakt tussen verschillende modellen – zo mogen bepaalde buggy’s de openbare weg op, uiteraard wanneer de bestuurder beschikt over een rijbewijs, en zijn andere modellen enkel geschikt voor gebruik op onverharde wegen; voor mensen met kinderen is dat dus bijvoorbeeld een leuke oplossing.

Wat kost het?


De prijzen verschillen nogal en komt vooral door het aanbod dat enorm breed is – op basis van je wensen en het aantal personen bijvoorbeeld, komt er een prijs uit die voor jouw situatie geschikt is. Wel kunnen we natuurlijk een aantal veel voorkomende ‘pakketten’ laten zien, die hebben we hieronder even op een rijtje gezet;

WeVo KXT250j buggy huren
WeVo KXT250j

Deze buggy van WeVo is geschikt voor het gebruik op de openbare weg en wordt verhuurd door Buggy-huren.nl – zij bieden ook een aantal vaste routes aan rondom Voorthuizen. De huurprijs is €55 per uur per buggy, waar je met twee personen in kunt rijden.
WeVo KXT250j buggy huren

250cc Buggy huren
Buggy 250cc

Deze buggy is net als bovenstaande geschikt voor de openbare weg, en heeft 250cc motorinhoud. Voor een bedrag van €150,00 huur je hem de gehele dag; de buggy wordt aangeboden door Vcompany, dat meerdere vestigingen heeft in Nederland, waardoor er ook eentje bij jou in de buurt zal zitten.
250cc Buggy huren

Bugracer huren
Bugracer buggy

De zogeheten Bugracer is een snelle buggy die wordt verhuurd door 4funbeek, een bedrijf in Limburg. Wie het zuiden van Nederland wil verkennen in een buggy zit hier dus goed. De huurprijs is €50,00 per uur, en ook deze buggy is geschikt om zowel op de openbare als onverharde weg te rijden.
Bugracer huren

Leuke routes


De meeste mensen die een buggy huren kiezen voor een route die een combinatie maakt van openbare weg en onverharde stukken. Alleen op de weg rijden is natuurlijk niet waarvoor een buggy gemaakt is, maar de onverharde weg is zeker op lange afstanden behoorlijk zwaar. Overleg dus met het verhuurbedrijf, zij kunnen vast een geschikte route aanbevelen!

Michael van Helden   Over de auteur: Michael van Helden
In het dagelijks leven is actief bij webwinkel leverancier Directshop en webwinkel leverancier voor de verhuurbranche Rentpro. Michael is getrouwd en vader van Louise.
 Deel dit artikel

Reacties

Geen reacties bij dit artikel.


Plaats een reactie
naam:
e-mailadres:
website:
Reactie [url=http://www.website.nl/]omschrijving[/url]

Huur.nl verhuur weblog


Welkom op het weblog van huur.nl.

Blijf op de hoogte
U kunt zich hier aanmelden voor de RSS feed van het Huur.nl Weblog, zodat u altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws!

 Aanmelden RSS feed

Verhuur bedrijven
- Auto huren
- Woning huren
- Gereedschap huren
- Kantoorapparatuur huren
- Sport en recreatie verhuur
- Personeel en artiesten inhuren
- Presentatie, licht en geluid
- Horeca en catering
- Evenementen verhuur
- Prive vliegtuig huren

Laatste reacties
- Goed initiatief, ik ben benieu...
- Ook bij Tomboard kan een speed...
- een jaguar e-type!...
- ik moet naar nieuw zeeland en ...
- Ik zou gaan Ferrari rijden. Di...

Vertel verder
Interessant artikel?
Geef het door aan anderen.

 Dit artikel doorsturenOm Huur.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord