huur »
verhuur nieuws
»
Rent a tent - Het nieuwe kamperen

Rent a tent - Het nieuwe kamperen

Gepubliceerd op 8 mei 2013
Door: Michael van Helden

Het nieuwe kamperen: wekenlang weg zonder eigen spullen

Met de lente voor de deur gaan we massaal denken aan de zomermaanden, en dan vooral aan de vakantie die we daarin kunnen gaan vieren. Veel mensen die ieder jaar naar dezelfde bestemming gaan, veelal in een comfortabel appartement of hotel, denken eraan om eens ‘iets anders’ te gaan doen: kamperen bijvoorbeeld.

Kamperen is avontuurlijk, maar klinkt voor eerdergenoemde mensen als een hele onderneming. Naast de voorzieningen die wegvallen is het vooral een drempel om de spullen ervoor aan te schaffen – tegenwoordig hoeft dat echter helemaal niet meer: van de haringen voor de tent tot aan de slaapzak kun je gewoon huren!

Tenten hurenAllereerst het meest belangrijke onderdeel: de tent! Er zijn verschillende mogelijkheden om een tent te huren, zowel op locatie als vooral. Het is dus verstandig om eerst te bedenken hoe je de vakantie wilt gaan beleven: ga je op een camping staan en blijf je dus op een vaste plek, of ga je rondtrekken en verblijf je op verschillende plaatsen?

Kies je voor de eerste optie, dan zijn er verschillende platformen waar je terecht kunt voor het huren van een kant-en-klare tent, die al op locatie staat. Groot voordeel is natuurlijk dat je de tent zelf niet eens hoeft mee te nemen.

tent huren

Hierboven een voorbeeld van zo’n tent. Hier kun je met maximaal 6 personen terecht voor nog geen €200 per week aan de Italiaanse kust.

Voor meer informatie: www.rent-a-tent.nl

Liever zelf een tent uitzoeken en meenemen? Dat kan natuurlijk ook. Hieronder een voorbeeld van kampeertent met net zoveel ruimte, die je kunt huren bij Kampeertentverhuur.com – de prijzen hiervan liggen zelfs nog iets lager, al zal je hem wel zelf mee moeten nemen naar de plek van bestemming.

tent huren

Slaapzakken huren


De tent heb je geregeld, tijd om te kijken naar de rest van de benodigdheden. Om goed te kunnen slapen is een slaapzak natuurlijk noodzakelijk. Een slaapzak van goede kwaliteit houdt je warm en comfortabel – maar zorgt ook voor een kostenpost. Zeker wanneer je voor het eerst gaat kamperen is het wellicht beter om eerst te huren.

Websites als tentenhuur.com bieden bijvoorbeeld zeer degelijke slaapzakken aan voor €10 per week.

Backpack huren


Ga je rondtrekken? Dan heb je naast een goede slaapplek ook ruimte nodig om je spullen te vervoeren. Een backpack is daarvoor het aangewezen accessoire, maar net zoals een goede slaapzak is een kwalitatieve backpack een behoorlijke uitgave. Geen nood, ook die zijn gewoon te huur. Voor nog geen €20 per week huur je een backpack met alles erop en eraan bij aanbieders zoals www.rentabackpack.nl, en ben je helemaal compleet voor je kampeertrip!

Michael van Helden   Over de auteur: Michael van Helden
In het dagelijks leven is actief bij webwinkel leverancier Directshop en webwinkel leverancier voor de verhuurbranche Rentpro. Michael is getrouwd en vader van Louise.
 Deel dit artikel

Reacties

Geen reacties bij dit artikel.


Plaats een reactie
naam:
e-mailadres:
website:
Reactie [url=http://www.website.nl/]omschrijving[/url]

Huur.nl verhuur weblog


Welkom op het weblog van huur.nl.

Blijf op de hoogte
U kunt zich hier aanmelden voor de RSS feed van het Huur.nl Weblog, zodat u altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws!

 Aanmelden RSS feed

Verhuur bedrijven
- Auto huren
- Woning huren
- Gereedschap huren
- Kantoorapparatuur huren
- Sport en recreatie verhuur
- Personeel en artiesten inhuren
- Presentatie, licht en geluid
- Horeca en catering
- Evenementen verhuur
- Prive vliegtuig huren

Laatste reacties
- Goed initiatief, ik ben benieu...
- Ook bij Tomboard kan een speed...
- een jaguar e-type!...
- ik moet naar nieuw zeeland en ...
- Ik zou gaan Ferrari rijden. Di...

Vertel verder
Interessant artikel?
Geef het door aan anderen.

 Dit artikel doorsturenOm Huur.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord