huur »
verhuur nieuws
»
Ga eens anders op vakantie: huur een droomjacht!

Ga eens anders op vakantie: huur een droomjacht!

Gepubliceerd op 18 maart 2013
Door: Michael van Helden

De hele dag op een strak blauwe zee door de wind varen, tussendoor lekker zwemmen en snorkelen, om uiteindelijk met een ondergaande zon voor anker te gaan. Het klinkt als een vakantie die je nooit kunt meemaken, maar toch is het dichterbij dan je denkt: door een droomjacht te huren kun je het werkelijkheid zien worden!

Terwijl veel mensen niet verder komen dan een vakantie aan de Spaanse kust of een vergelijkbaar strand aan de Middelandse Zee, zijn er zoveel mooie plekken die we kunnen ontdekken. Ieder jaar gaan er dan ook steeds meer mensen beseffen dat de zee een prachtige plek is om eens een ander soort vakantie te vieren. Eentje vol met zon en zee, én een onuitputtelijk gevoel van vrijheid. Zeilen is in dat geval een oplossing voor iedereen die meer van de wereld wil zien, met alles in eigen handen.

In een groep of alleen


Wanneer je een zeilvakantie gaan plannen is het belangrijk om te weten of je in een groep wilt gaan varen, of liever alleen. Uiteraard is het voordeel van een groep, een flottielje genaamd, dat je als onderdeel van een reeks boten gaat varen – dat kan de reis aangenamer maken. Maar daar zit ook een nadeel aan: doordat je deel uitmaakt van een groep wordt de route vooraf bepaald, en heb je te maken met een vaartempo waar je in mee zal moeten gaan. Wanneer je alleen vaart, een zogeheten bare-boat, kun je zelf de route plannen (en onderweg nog gemakkelijk aanpasen) en een eigen vaartempo bepalen. Ook kun je dan voor anker gaan liggen wanneer je dat wilt, bijvoorbeeld wanneer je een mooie baai tegenkomt.

Droomjacht huren


Geen eigen zeilboot? Dat is niet erg! Het is tegenwoordig mogelijk om je eigen zeiljacht te huren, zo kun je met jouw droomjacht de zee op. De prijzen zijn afhankelijk van de periode, het aantal dagen dat je onderweg bent en het gezelschap dat op de boot zal verblijven. Hieronder een aantal voorbeelden van zeiljachten die te huur zijn om een prachtige bestemming te bezoeken.

Grenada, 7 dagen, met een Catamaran.


catamaran huren in Grenada
Prijs voor dit zeiljacht met 4 personen: €5.882,50 bij Sunsail:

Sardinië, 7 dagen, met een Oceanis zeiljacht


zeiljacht huren
Prijs voor dit zeiljacht met 4 hutten: €1467,00 bij Euro Yachtcharter

Bahamas, 7 dagen, met een Sun Odyssey bare-boat zeiljacht


zeiljacht_huren3.jpg
Prijs voor dit zeiljacht met 6 bedden: €4.310,00 bij Zeiljachthuren.nl

Daaraan is wel te zien dat er voor ieders wensen wat te vinden is, en hetzelfde geldt voor het budget. Vast staat in ieder geval dat je met een zeiljacht huren een onvergetelijke vakantie kunt houden, en dingen kunt zien die je anders zou missen.

Fijne zeilvakantie!

Michael van Helden   Over de auteur: Michael van Helden
In het dagelijks leven is actief bij webwinkel leverancier Directshop en webwinkel leverancier voor de verhuurbranche Rentpro. Michael is getrouwd en vader van Louise.
 Deel dit artikel

Reacties

Geen reacties bij dit artikel.


Plaats een reactie
naam:
e-mailadres:
website:
Reactie [url=http://www.website.nl/]omschrijving[/url]

Huur.nl verhuur weblog


Welkom op het weblog van huur.nl.

Blijf op de hoogte
U kunt zich hier aanmelden voor de RSS feed van het Huur.nl Weblog, zodat u altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws!

 Aanmelden RSS feed

Verhuur bedrijven
- Auto huren
- Woning huren
- Gereedschap huren
- Kantoorapparatuur huren
- Sport en recreatie verhuur
- Personeel en artiesten inhuren
- Presentatie, licht en geluid
- Horeca en catering
- Evenementen verhuur
- Prive vliegtuig huren

Laatste reacties
- Goed initiatief, ik ben benieu...
- Ook bij Tomboard kan een speed...
- een jaguar e-type!...
- ik moet naar nieuw zeeland en ...
- Ik zou gaan Ferrari rijden. Di...

Vertel verder
Interessant artikel?
Geef het door aan anderen.

 Dit artikel doorsturenOm Huur.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord