huur »
verhuur nieuws
»
Hoe varen voor iedereen bereikbaar wordt!

Hoe varen voor iedereen bereikbaar wordt!

Gepubliceerd op 29 maart 2009
Door: Vanessa SurewaardOverweegt u zelf een boot aan te schaffen, maar weerhouden de kosten u hiervan? Huren kan ook! Dit biedt u wel de lusten maar niet de lasten die een eigen boot met zich meebrengt. Tevens geeft het u de mogelijkheid om verschillende type boten uit te proberen alvorens u tot aanschaf overgaat.

Nederland is een prachtig land met veel water en natuurschoon. Een vakantie op het water laat dit alles van een heel andere kant zien. Maak eens een mooie meerdaagse tocht door het Brabantse land, met zijn vestingstadjes, natuurparken en monumentale stadscentra. Laat u verassen door de prachtige omgeving en wissel het varen af met een wandeltocht door de Dintelse Gorzels of leg aan in de nieuwe haven in Breda voor een dagje winkelen en een terrasje.

Boot te huur    Boot te huur    Boot te huur

Waar voor een jacht vaak een vaarbewijs nodig is en voor veel mensen een drempel heeft door zijn grootte, biedt de kajuitsloep uitkomst. Een kajuitsloep combineert de luxe van een motorjacht en de gezelligheid van een sloep. Zit de schipper op een jacht wat afgezonderd van zijn opvarenden, op een kajuitsloep zit hij tussen de mensen doordat de stuurstand achterin is geplaatst. Hierdoor maakt hij deel uit van de gezelligheid die een dag of vakantie op het water met zich meebrengt.
Een kajuitsloep is door zijn compactheid voor nagenoeg iedereen te varen, maar levert daarbij niets in aan comfort en ruimte.

Boot te huurErg veel van dit soort boten zijn er nog niet te huur, zeker niet in Brabant. Daarom zijn wij onder het motto “als je hobby je werk is, hoef je nooit meer te werken” onze droom waar gaan maken vanuit jachthaven De Turfvaart in Etten-Leur. Na een aantal jaren een boot te hebben gehuurd in Friesland, besloten wij tot aanschaf van in eerste instantie een tweetal sloepen over te gaan, om onze passie voor varen en het gastvrije Brabant te delen met andere liefhebbers. Vanaf mei 2009 verhuurt Brabant Charter deze splinternieuwe sloepen vanuit het hart van Brabant en kunt ook u gaan genieten van al het mooie dat ons land te bieden heeft, zonder de lasten die het hebben van een eigen boot met zich meebrengt.

Vijf redenen voor het huren van een boot:

1. Geen financiële risico’s
2. Een gevarieerd aanbod
3. Altijd gereed voor vertrek
4. Ervaring niet vereist
5. Genieten zonder zorgen

Onze eerste boot “PUUR” is een kajuitsloep van 9 meter lengte. Door de goed doordachte indeling heeft deze boot verrassend veel ruimte en beschikt over 6 slaapplaatsen en ruimte voor wel 14 personen voor een lekker dagje op het water. Natuurlijk ontbreekt de kombuis, douche en toilet niet aan boord en is hij verder van alle gemakken voorzien.
Onze tweede sloep “AMUSE” is een dagsloep met mogelijkheid voor overnachting voor 2 personen, geschikt voor kortere tochten door bijvoorbeeld de Biesbosch.

Beide sloepen zijn gebouwd door Menken Maritiem, met een hoog afwerkingsniveau.

Boot te huur  Boot te huur


Op de website van Brabant Charter kunt u terecht voor meer informatie over het h

 Deel dit artikel

Reacties
Elja Trum | 31 maart 2009 13:41
Met het weer van vandaag krijg ik inderdaad wel zin in een boottochtje. Brabant zou niet zo snel in me opgekomen zijn, maar is wel stukken dichterbij dan bijvoorbeeld Friesland. Deze zomer maar eens kijken naar de mogelijkheden en kosten voor een dagje huur.

Plaats een reactie
naam:
e-mailadres:
website:
Reactie [url=http://www.website.nl/]omschrijving[/url]

Huur.nl verhuur weblog


Welkom op het weblog van huur.nl.

Blijf op de hoogte
U kunt zich hier aanmelden voor de RSS feed van het Huur.nl Weblog, zodat u altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws!

 Aanmelden RSS feed

Verhuur bedrijven
- Auto huren
- Woning huren
- Gereedschap huren
- Kantoorapparatuur huren
- Sport en recreatie verhuur
- Personeel en artiesten inhuren
- Presentatie, licht en geluid
- Horeca en catering
- Evenementen verhuur
- Prive vliegtuig huren

Laatste reacties
- Goed initiatief, ik ben benieu...
- Ook bij Tomboard kan een speed...
- een jaguar e-type!...
- ik moet naar nieuw zeeland en ...
- Ik zou gaan Ferrari rijden. Di...

Vertel verder
Interessant artikel?
Geef het door aan anderen.

 Dit artikel doorsturenOm Huur.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord