huur »
verhuur nieuws
»
Je kunt tegenwoordig een schaatsbaan huren!

Je kunt tegenwoordig een schaatsbaan huren!

Gepubliceerd op 7 oktober 2019
Door: Redactie

Je kunt tegenwoordig een schaatsbaan huren!


Nederlanders mogen over het algemeen graag bewegen. Zo staat Nederland bijvoorbeeld bekend als fietsland. Verder kunnen we wel zeggen dat Nederland ook echt een schaatsland is. Zodra er ook maar een paar dagen flinke nachtvorst voorspeld is, praten we direct weer over een Elfstedentocht. Veel Nederlanders binden dan ook hun ijzers onder wanneer het een paar nachten flink gevroren heeft. Helaas warmt de aarde stukje bij beetje steeds verder op. Dit zorgt ervoor dat de winters in ons land een stuk zachter worden dan voorheen. De kans op een lange periode met gemiddelde tot flinke nachtvorst wordt hierdoor steeds kleiner. Daarmee verkleint natuurlijk ook de kans dat jij ís winters kunt schaatsen. Dat is natuurlijk jammer, maar er zijn gelukkig voldoende mogelijkheden om alsnog te schaatsen. Sterker nog, in Nederland kun jij het hele jaar door schaatsen. Jij kunt vandaag de dag namelijk een schaatsbaan huren!


Verschillende soorten ijsbanen huren


Bij het woord ijsbaan denken de meeste mensen aan een baan waarop je rondjes kunt schaatsen. De buitenbaan wordt vaak gebruikt voor de geoefende schaatsers, terwijl ongeoefende schaatsers en kinderen zich prima kunnen vermaken in het middelste gedeelte. Wil jij een ijsbaan huren? Dan heb je verschillende keuzes. Er worden vandaag de dag namelijk verschillende soorten ijsbanen aangeboden. Allereerst kun jij kiezen voor een recreatie ijsbaan.
Dit is een ware publiekstrekker en wordt vaak gebruikt rond de kerst in verschillende plaatsen in ons land. Wil jij een ijsbaan huren voor sport? Dat behoort tegenwoordig ook tot de mogelijkheden. Dit zijn speciale ijsbanen die zich goed lenen voor topsportevenementen. Hierbij kun je denken aan het WK Shorttrack, het WK Allround of een ijshockeyevenement.

Een Funpark huren


Wil jij vermaak voor zowel jong als oud? Overweeg dan een Funpark te huren. Dit lijkt meer op een mini-attractiepark dan een ijsbaan. Waarom? Omdat het park bestaat uit meerdere ijsbanen, zodat mensen van alle leeftijden zich kunnen vermaken. Verder is het Funpark voorzien van glijbanen van echt ijs, zodat ook de allerkleinsten zich hier zeer goed kunnen vermaken. Jij kunt een Funpark aanvullen met allerlei extra opties. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een curlingbaan waar bezoekers de strijd met elkaar aan kunnen gaan. Ook is het mogelijk om voor IceBykís te kiezen. Dit zijn speciale fietsen voor op het ijs. Bezoekers van jouw ijsbaan kunnen het met de fietsen tegen elkaar opnemen om te zien wie de beste ijsfietser is.

Wanneer een ijsbaan huren?


Een ijsbaan huren doe je vaak voor grote evenementen. Zo zie je bijvoorbeeld steeds vaker ijsbanen opduiken tijdens evenementen rond de kerstdagen. Voorheen zag je de ijsbanen voornamelijk in de grotere steden, maar vandaag de dag staat er in de wintermaanden vaak ook een ijsbaan in kleinere plaatsen. De meeste mensen die een ijsbaan huren doen dit niet zelf, maar bijvoorbeeld met een ondernemersvereniging. De ijsbaan wordt in dat geval vaak geplaatst in of nabij een winkelcentrum of op een centraal gelegen plein in het centrum. We zien echter ook steeds vaker ijsbanen terugkeren in stadions of in themaparken.


Meer omzet voor ondernemers


Speel jij al langer met het idee om een ijsbaan te huren, maar twijfel je toch nog over de kosten? Niet doen, want een ijsbaan huren levert jou als ondernemer ongetwijfeld meer omzet op. Althans, wel wanneer je een goed plan bedenkt. Het plaatsen van een ijsbaan in een (winkel)centrum trekt namelijk meer bezoekers. De kans dat zij jouw winkel bezoeken, is hierdoor ook aanwezig. Dit is zeker het geval wanneer je ook nog met leuke acties komt. Sla vooral ook de handen ineen met de plaatselijke horeca. Indien jullie samen een goed concept neerzetten, zijn alle ingrediŽnten voor een geslaagd evenement aanwezig.

Redactie   Over de auteur: Redactie
Dit artikel is geplaatst door de redactie van Huur.nl
 Deel dit artikel

Reacties

Geen reacties bij dit artikel.


Plaats een reactie
naam:
e-mailadres:
website:
Reactie [url=http://www.website.nl/]omschrijving[/url]

Huur.nl verhuur weblog


Welkom op het weblog van huur.nl.

Blijf op de hoogte
U kunt zich hier aanmelden voor de RSS feed van het Huur.nl Weblog, zodat u altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws!

 Aanmelden RSS feed

Verhuur bedrijven
- Auto huren
- Woning huren
- Gereedschap huren
- Kantoorapparatuur huren
- Sport en recreatie verhuur
- Personeel en artiesten inhuren
- Presentatie, licht en geluid
- Horeca en catering
- Evenementen verhuur
- Prive vliegtuig huren

Laatste reacties
- Goed initiatief, ik ben benieu...
- Ook bij Tomboard kan een speed...
- een jaguar e-type!...
- ik moet naar nieuw zeeland en ...
- Ik zou gaan Ferrari rijden. Di...

Vertel verder
Interessant artikel?
Geef het door aan anderen.

 Dit artikel doorsturenOm Huur.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord