huur »
verhuur nieuws
»
Nu ook scooters te huur bij de NS

Nu ook scooters te huur bij de NS

Gepubliceerd op 21 augustus 2009
Door: Michael van Helden

Vanaf begin deze week kunnen reizigers op het station Amsterdam Amstel een elektrische scooter huren. De scooters waren als proef al beschikbaar op de stations Den Haag Centraal en Den Haag HS. Andere grote steden volgen spoedig, aldus de NS. Het biedt een mooi alternatief voor reizigers die na een treinreis liever niet met een bus of tram verder de stad in willen reizen.

De NS-scooters stoten geen uitlaatgassen uit, doordat ze elektrisch aangedreven worden. Parkeren is gratis en gemakkelijk en een helm is op het snorapparaat niet nodig.

Nu ook scooters te huur bij de NS


Tijdens de proef in Den Haag bleken de scooters vaak te kampen te hebben met technische mankementen. Om die reden introduceert de NS vanaf begin deze week een nieuw model. Bij deze zelfde proef konden reizigers de scooters maximaal 20 uur huren voor EUR 12,50. De prijs en maximale huurtijd die vanaf maandag gelden, zijn nog niet bekend.

Net zoals bij de OV-fiets kunnen reizigers de scooter met een lidmaatschapspas huren. Huurders moeten zich vooraf via internet registreren en moeten bij het afhaalpunt een rijbewijs laten zien. In Amsterdam kunnen reizigers de scooter ophalen bij station Amstel.

De NS heeft het streven om reizigers meer vervoer van deur tot deur aan te bieden. Naast deze nieuwe NS-scooter passen ook de OV-fiets en de Zonetaxi in dat streven.

Zie voor meer informatie: www.ns.nl/ns-scooter
Bron: nu.nl

Michael van Helden   Over de auteur: Michael van Helden
In het dagelijks leven is actief bij webwinkel leverancier Directshop en webwinkel leverancier voor de verhuurbranche Rentpro. Michael is getrouwd en vader van Louise.
 Deel dit artikel

Reacties

Geen reacties bij dit artikel.


Plaats een reactie
naam:
e-mailadres:
website:
Reactie [url=http://www.website.nl/]omschrijving[/url]

Huur.nl verhuur weblog


Welkom op het weblog van huur.nl.

Blijf op de hoogte
U kunt zich hier aanmelden voor de RSS feed van het Huur.nl Weblog, zodat u altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws!

 Aanmelden RSS feed

Verhuur bedrijven
- Auto huren
- Woning huren
- Gereedschap huren
- Kantoorapparatuur huren
- Sport en recreatie verhuur
- Personeel en artiesten inhuren
- Presentatie, licht en geluid
- Horeca en catering
- Evenementen verhuur
- Prive vliegtuig huren

Laatste reacties
- Goed initiatief, ik ben benieu...
- Ook bij Tomboard kan een speed...
- een jaguar e-type!...
- ik moet naar nieuw zeeland en ...
- Ik zou gaan Ferrari rijden. Di...

Vertel verder
Interessant artikel?
Geef het door aan anderen.

 Dit artikel doorsturenOm Huur.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord