huur »
verhuur nieuws
»
Tips bij sinterklaas huren

Tips bij sinterklaas huren

Gepubliceerd op 22 november 2009
Door: Michael van HeldenDe feestdagen komen er weer aan en u wilt voor uw kinderen graag een Sinterklaas huren. Waar moet u op letten bij het huren van een 'hulp' Sinterklaas?

Locatie


Zorg er voor dat u op zoek gaat naar een verhuurbedrijf bij u in de buurt. Dat scheelt u reiskosten en het vergroot de kans dat het bedrijf uw middag / avond in wil boeken.

Zowel Sinterklaas als zwarte piet


Er zijn diverse bedrijven waar u als particulier een Sinterklaas kunt huren. Meestal kunt u er ook zwarte pieten bij huren. Zo kunt u van Sinterklaasmiddag / avond een succes maken en uw kinderen verrassen met zowel Sinterklaas als één of meerdere zwarte pieten.

Extra wensen: zoals strooigoed


Vraag naar de mogelijkheden met betrekking tot eventuele extra wensen. Wilt u dat de zwarte pieten bijvoorbeeld eigen strooigoed (pepernoten, kruidnoten, tum tum en schuimpjes) meenemen? Wellicht wilt u voor uw kinderen gezonder strooigoed dat minder suiker en e-nummers bevat. Nemen ze dit mee in een 'echte zak van Sinterklaas'? Wordt het gegooid of wordt het uitgedeeld?

Photofacts - Zwarte pieten
Foto door Elja Trum van Photofacts.nl


Bespreek mogelijkheden


Heeft u kadootjes voor uw kinderen en wilt u deze 'door Sinterklaas laten geven', maak hier dan duidelijke afspraken over. Waar staan deze kado's en op welk tijdstip? Zorg er voor dat uw kinderen niets in de gaten kunnen krijgen. Wilt u speciale liedjes zingen of wilt u dat uw kinderen op schoot bij Sinterklaas mogen zitten. Mag er wel of niet gedreigd worden met het meenemen van 'stoute' kinderen in de zak naar spanje? Zijn er zaken die vantevoren ingefluisterd kunnen worden over uw kinderen? Deze kunnen dan in het boek van Sinterklaas ingeschreven worden.

Boek op tijd!


Boek uw avond op tijd in. Zeker als u pakjesmiddag / avond op 5 december viert is het zeer verstandig om zo snel mogelijk uw hulp Sinterklaas te boeken.

Maak duidelijke afspraken vooraf


Zorg dat u vooraf alles goed afgesproken heeft. Hierdoor voorkomt u onnodige verrassingen achteraf. Denk hierbij aan additionele kosten achteraf zoals het berekenen van extra uren of extra strooigoed.

Vraag om een GSM nummer


Zorg er voor dat u het GSM nummer heeft van de Sinterklaas en/of de verhuurder. Hierdoor kunt u op de middag / avond zelf nog contact hebben. Bijvoorbeeld als Sinterklaas maar niet komt...

Controleer op kwaliteit


Vraag naar eventuele referenties en vraag naar foto's van voorgaande jaren. Ziet het geheel er representatief uit? Helaas is het verschil in dienstverlening per aanbieder behoorlijk groot.

Alternatief: zelf een kostuum huren


Mocht u niet meer op tijd zijn met het inhuren van een Sinterklaas, dan kunt u altijd nog overwegen om zelf een kostuum te huren. Wellicht kunt u een oom of buurman strikken om de rol van Sinterklaas voor u te spelen. Houd er dan rekening mee dat kinderen meer zien dan u wellicht denkt. `Hey, dat zijn de schoenen van oom Wim!´.
Zie voor informatie over het huren van een kostuum het Sinterklaas Huur.nl artikel van vorig jaar. Sinterklaas: Kostuumverhuurder merkt niets van recessie.

Heeft u zelf nog tips of ervaringen? Zet ze hieronder in de reacties.

Michael van Helden   Over de auteur: Michael van Helden
In het dagelijks leven is actief bij webwinkel leverancier Directshop en webwinkel leverancier voor de verhuurbranche Rentpro. Michael is getrouwd en vader van Louise.
 Deel dit artikel

Reacties

Geen reacties bij dit artikel.


Plaats een reactie
naam:
e-mailadres:
website:
Reactie [url=http://www.website.nl/]omschrijving[/url]

Huur.nl verhuur weblog


Welkom op het weblog van huur.nl.

Blijf op de hoogte
U kunt zich hier aanmelden voor de RSS feed van het Huur.nl Weblog, zodat u altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws!

 Aanmelden RSS feed

Verhuur bedrijven
- Auto huren
- Woning huren
- Gereedschap huren
- Kantoorapparatuur huren
- Sport en recreatie verhuur
- Personeel en artiesten inhuren
- Presentatie, licht en geluid
- Horeca en catering
- Evenementen verhuur
- Prive vliegtuig huren

Laatste reacties
- Goed initiatief, ik ben benieu...
- Ook bij Tomboard kan een speed...
- een jaguar e-type!...
- ik moet naar nieuw zeeland en ...
- Ik zou gaan Ferrari rijden. Di...

Vertel verder
Interessant artikel?
Geef het door aan anderen.

 Dit artikel doorsturenOm Huur.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord