huur »
verhuur nieuws
»
Hoogwerkers nu direct online te huren bij Eurosupply

Hoogwerkers nu direct online te huren bij Eurosupply

Gepubliceerd op 1 juli 2015
Door: Michael van HeldenEurosupply lanceert deze week een nieuwe verhuurwebwinkel; eurosupplyhoogwerkers.nl. Bijzonder is dat dit de eerste webwinkel is waar men online direct een hoogwerker kan huren. De klant is dus niet langer gebonden aan openingstijden of afhankelijk van de reactietijd van supportmedewerkers. Een stevige tijdsbesparing!

Zie: www.eurosupplyhoogwerkers.nl

Ramon van de Kasteele, bedrijfsleider van Eurosupply, legt uit waarom de website plaats moest maken voor de webwinkel. "We willen anders zijn dan anderen. Wij willen het de relatie zo makkelijk mogelijk maken en gaan voor een duurzame relatie. ‘Ontzorgen is het motto’ en de webwinkel zal in de toekomst steeds meer een adviesfunctie aannemen."

Michael van Helden (Rentpro) en Ramon van de Kasteele (Eurosupply)Michael van Rentpro (links) en Ramon van Eurosupply (rechts)

"In de nieuwe webwinkel kunnen klanten een verhuurbestelling voor een hoogwerker 100% klaar maken en betalen via Ideal of factuur", vervolgt Ramon, "Onze vaste klanten komen via een login in hun eigen klant specifieke omgeving. Men kan de bestelling via de webwinkel plaatsen en wij kunnen deze één-op-één in ons systeem doorvoeren. Een flinke stap in onze klantrelatie en vóór wat hoort wat: als onze handelingen voor een verhuurbestelling tot het minimum beperkt worden, kunnen wij de klant een betere totaalprijs geven. Zo snijdt het mes aan twee kanten".

Online verhuur nog geen gemeengoed


"Via adviesbureau Commercieel Anders kwamen wij in contact met Rentpro. Rentpro levert webwinkels specifiek voor de verhuurbranche", aldus Ramon, "een uitstekende match, zo bleek."

Michael van Helden van Rentpro: "Eurosupply bleek een bedrijf te zijn wat ‘out of the box‘ wil denken. Toen wij over een verhuurwebwinkel spraken in plaats van een website durfde Eurosupply de uitdaging snel aan. Jaren geleden dacht men niet dat je schoenen en kleding ooit via het internet zou bestellen. Nu weten we niet beter. Wij zijn er van overtuigd dat een webwinkel voor de verhuur de toekomst heeft".

Ramon besluit: "De samenwerking met Rentpro was uitstekend. Binnen een half jaar van het eerste gesprek tot de oplevering van deze mooie en effectieve webwinkel. We zijn benieuwd wat de klant er van vindt. Rentpro en Commercieel Anders hebben ons enorm op weg geholpen naar nog verdere verbetering van onze service naar klanten”.

Rentpro levert (maatwerk) verhuur webwinkels met geïntegreerde verhuur software.

screenshot Eurosupply websiteScreenshot nieuwe website Eurosupply


Michael van Helden   Over de auteur: Michael van Helden
In het dagelijks leven is actief bij webwinkel leverancier Directshop en webwinkel leverancier voor de verhuurbranche Rentpro. Michael is getrouwd en vader van Louise.
 Deel dit artikel

Reacties

Geen reacties bij dit artikel.


Plaats een reactie
naam:
e-mailadres:
website:
Reactie [url=http://www.website.nl/]omschrijving[/url]

Huur.nl verhuur weblog


Welkom op het weblog van huur.nl.

Blijf op de hoogte
U kunt zich hier aanmelden voor de RSS feed van het Huur.nl Weblog, zodat u altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws!

 Aanmelden RSS feed

Verhuur bedrijven
- Auto huren
- Woning huren
- Gereedschap huren
- Kantoorapparatuur huren
- Sport en recreatie verhuur
- Personeel en artiesten inhuren
- Presentatie, licht en geluid
- Horeca en catering
- Evenementen verhuur
- Prive vliegtuig huren

Laatste reacties
- Goed initiatief, ik ben benieu...
- Ook bij Tomboard kan een speed...
- een jaguar e-type!...
- ik moet naar nieuw zeeland en ...
- Ik zou gaan Ferrari rijden. Di...

Vertel verder
Interessant artikel?
Geef het door aan anderen.

 Dit artikel doorsturenOm Huur.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord