huur »
verhuur nieuws
»
Nieuwe CEO voor RIWAL Holding Group

Nieuwe CEO voor RIWAL Holding Group

Gepubliceerd op 9 februari 2012
Door: Michael van HeldenDe met haar hoofdkantoor in Dordrecht gevestigde internationale hoogwerkerspecialist Riwal heeft de heer Norty Turner met ingang van 1 maart 2012 benoemd tot CEO (Chief Executive Officer) van Riwal Holding Group.

huur_riwal_CEO.jpg


De in de Verenigde Staten geboren en getogen Norty Turner heeft daar universitaire titels in zowel Management (MSc, North Carolina State University) als in psychologie (BA, University of North Carolina) behaald. Met een succesvolle carrière bij Hertz Equipment Rental Corporation brengt hij veel relevante kennis en ervaring mee naar Riwal.

In 17 jaar bij Hertz vervulde hij diverse functies met steeds meer verantwoordelijkheden in o.a. commercie, operations en algemeen management. Zijn laatste functie daar was die van Directeur Europa, Midden Oosten en Afrika met kantoor in Frankrijk.

Als CEO krijgt Norty bij Riwal de algemene dagelijkse leiding en de verantwoordelijkheid om onze ambitie te verwezenlijken om de toonaangevende hoogwerkerverhuurspecialist in Europa te worden. Met zijn uitgebreide verhuurachtergrond, zijn vermogen om teams te bouwen en te motiveren, organisatorische processen te verbeteren en sterke omzetgroei te realiseren, is Norty als CEO en leider van Riwal de ideale opvolger van Dick Schalekamp, zich - als president en lid van de raad van commissarissen van Riwal Holding Group - vooral zal concentreren op international business development, fusies & overnames, internationale verkoop en verhuur.

Dit is een ingezonden persbericht. Stuur uw persberichten naar Huur.nl.


Michael van Helden   Over de auteur: Michael van Helden
In het dagelijks leven is actief bij webwinkel leverancier Directshop en webwinkel leverancier voor de verhuurbranche Rentpro. Michael is getrouwd en vader van Louise.
 Deel dit artikel

Reacties

Geen reacties bij dit artikel.


Plaats een reactie
naam:
e-mailadres:
website:
Reactie [url=http://www.website.nl/]omschrijving[/url]

Huur.nl verhuur weblog


Welkom op het weblog van huur.nl.

Blijf op de hoogte
U kunt zich hier aanmelden voor de RSS feed van het Huur.nl Weblog, zodat u altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws!

 Aanmelden RSS feed

Verhuur bedrijven
- Auto huren
- Woning huren
- Gereedschap huren
- Kantoorapparatuur huren
- Sport en recreatie verhuur
- Personeel en artiesten inhuren
- Presentatie, licht en geluid
- Horeca en catering
- Evenementen verhuur
- Prive vliegtuig huren

Laatste reacties
- Goed initiatief, ik ben benieu...
- Ook bij Tomboard kan een speed...
- een jaguar e-type!...
- ik moet naar nieuw zeeland en ...
- Ik zou gaan Ferrari rijden. Di...

Vertel verder
Interessant artikel?
Geef het door aan anderen.

 Dit artikel doorsturenOm Huur.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord