huur »
verhuur nieuws
»
De tablet verovert ook de informatiezuilen

De tablet verovert ook de informatiezuilen

Gepubliceerd op 29 juni 2012
Door: Michael van Helden

Met de groei van de markt op het gebied van tablets, groeit de vraag naar presenteermogelijkheden van de tablet. Hoe gebruikt u bijvoorbeeld een tablet op een beurs of evenement? Houdt u de tablet in uw hand of presenteert u hem liever in een statige behuizing? Hoe zit het met de diefstalgevoeligheid van dit populaire product?

verhuur tablet standaard


Ontwikkeling behuizing

verhuur tablet standaard
Aangezien er op het gebied van tablets veel vragen werden gesteld, werd besloten hier een nieuwe behuizing voor te ontwikkelen. Een standaard waarin uw tablet kan worden gepresenteerd, zodat u deze veilig kunt gebruiken op beurzen, evenementen en in andere publieke ruimten.

De behuizing


De tablet behuizing kenmerkt zich door een vloerstandaard, waarin de tablet en de benodigde kabels achter slot en grendel zijn weggewerkt. Hierdoor ziet het geheel er strak uit en kunt u de tablet gedurende de hele dag van stroom voorzien. In de tablet behuizing kan zowel de iPad als de Galaxy tab 10.1 gepresenteerd worden.

Toepassingen


Er zijn op uw beurs of evenement tal van toepassingen te verzinnen. Welke apps gebruikt u op dit moment om uw klanten te overtuigen? Natuurlijk kunt u de tablet ook gebruiken om uw bezoekers gebruik te laten maken van uw eigen website of webwinkel.

Verhuur


Maakt u zelf ook gebruik van een tablet bij de presentatie van uw producten en/of diensten? Vraag dan naar de mogelijkheden die de tablet behuizing voor u kan bieden. U kunt hierbij zowel gebruik maken van uw eigen tablet als van de mogelijkheid om bij diz een tablet te huren.

Dit is een ingezonden persbericht. Stuur uw persberichten naar Huur.nl.


Michael van Helden   Over de auteur: Michael van Helden
In het dagelijks leven is actief bij webwinkel leverancier Directshop en webwinkel leverancier voor de verhuurbranche Rentpro. Michael is getrouwd en vader van Louise.
 Deel dit artikel

Reacties

Geen reacties bij dit artikel.


Plaats een reactie
naam:
e-mailadres:
website:
Reactie [url=http://www.website.nl/]omschrijving[/url]

Huur.nl verhuur weblog


Welkom op het weblog van huur.nl.

Blijf op de hoogte
U kunt zich hier aanmelden voor de RSS feed van het Huur.nl Weblog, zodat u altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws!

 Aanmelden RSS feed

Verhuur bedrijven
- Auto huren
- Woning huren
- Gereedschap huren
- Kantoorapparatuur huren
- Sport en recreatie verhuur
- Personeel en artiesten inhuren
- Presentatie, licht en geluid
- Horeca en catering
- Evenementen verhuur
- Prive vliegtuig huren

Laatste reacties
- Goed initiatief, ik ben benieu...
- Ook bij Tomboard kan een speed...
- een jaguar e-type!...
- ik moet naar nieuw zeeland en ...
- Ik zou gaan Ferrari rijden. Di...

Vertel verder
Interessant artikel?
Geef het door aan anderen.

 Dit artikel doorsturenOm Huur.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord