huur »
verhuur nieuws
»
2010 het jaar voor uw eigen evenement?

2010 het jaar voor uw eigen evenement?

Gepubliceerd op 11 januari 2010
Door: Marijn HeitkampHet jaar 2010 lijkt het jaar te worden van het bedrijfsevenement: de interesse onder bedrijven om dit jaar een evenement te houden is explosief gestegen met maar liefst 25% ten opzichte van 2009. 50% van de ondervraagden geeft zelfs aan dat ze zeker een evenement gaan organiseren dit jaar, in vergelijking met slechts 18% in 2009. Dit komt naar voren uit een onderzoek in opdracht van Incentive Europe onder 308 bedrijven.

2010


Deze gegevens laten zien dat de MICE (Meetings, Incentives, Conferencing and Events) markt duidelijk aantrekt: "Het zijn zeer positieve signalen. We zijn daar als bureau, maar ook als belangrijke speler in deze markt erg blij mee. De recessie lijkt zijn dieptepunt voorbij te zijn. Dat geeft hoop en vertrouwen." aldus Rob den Hartog, Algemeen Directeur van Incentive Europe.

De No-Nonsense MICE beurs
En wat is nu een betere manier om meer te weten te komen over de mogelijkheden van evenementen voor uw bedrijf dan het bijwonen van een evenement over dit onderwerp? Op dinsdag 2 februari zal in Amersfoort de No-Nonsense MICE beurs worden gehouden: een no-nonsense contact tussen aanbod en vraag binnen de MICE branche.

Huur.nl helpt u een handje!
Bent u ook één van de bedrijven die interesse heeft om zich in het nieuwe jaar door middel van een spetterend evenement te profileren? Dan kan huur.nl u hiermee op weg helpen: op huur.nl vindt u interessante links van verschillende organisaties die u kunnen helpen bij het organiseren van uw eigen evenement.

Bron: Incentive Europe


 Deel dit artikel

Reacties

Geen reacties bij dit artikel.


Plaats een reactie
naam:
e-mailadres:
website:
Reactie [url=http://www.website.nl/]omschrijving[/url]

Huur.nl verhuur weblog


Welkom op het weblog van huur.nl.

Blijf op de hoogte
U kunt zich hier aanmelden voor de RSS feed van het Huur.nl Weblog, zodat u altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws!

 Aanmelden RSS feed

Verhuur bedrijven
- Auto huren
- Woning huren
- Gereedschap huren
- Kantoorapparatuur huren
- Sport en recreatie verhuur
- Personeel en artiesten inhuren
- Presentatie, licht en geluid
- Horeca en catering
- Evenementen verhuur
- Prive vliegtuig huren

Laatste reacties
- Goed initiatief, ik ben benieu...
- Ook bij Tomboard kan een speed...
- een jaguar e-type!...
- ik moet naar nieuw zeeland en ...
- Ik zou gaan Ferrari rijden. Di...

Vertel verder
Interessant artikel?
Geef het door aan anderen.

 Dit artikel doorsturenOm Huur.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord