huur »
verhuur nieuws
»
Val op met Eyecatchers in je stand, laat je zien!

Val op met Eyecatchers in je stand, laat je zien!

Gepubliceerd op 22 augustus 2012
Door: Guus van GestelJuist in een tijd waarin ieder bedrijf zijn best moet doen om zich te onderscheiden wordt het gevecht om de klant steeds groter. Beurzen zijn een perfect medium om te laten zien wat je als bedrijf te bieden hebt, echter denkt de concurrentie er ook zo over.

tablet vissen

Om op een beurs je onderscheidend vermogen te laten zien en de aandacht te trekken van bezoekers kan je de stand groter, aparter en mooier maken dan de concurrentie. Veel bedrijven staan op een beurs "omdat de concurrent ook aanwezig is"; niemand wil natuurlijk achter blijven bij de concurrentie. Vanuit dit perspectief is het onderscheiden van je stand op het gebied van grootte en aankleding een relatieve dure aangelegenheid.

De aandacht van beursbezoekers trekken is cruciaal voor een succesvolle beurs. PresTop biedt met een variatie van interactieve multi-touch hardware en software een relatief goedkope oplossing. Door een mooi design te combineren met de laatste technologie op het gebied van Multi touch interactie, zijn de eyecatchers instaat om de aandacht van de bezoekers te trekken, ze op uw stand te houden, informatie te verstrekken en/of ze te entertainen.

verhuur giant tablet

Enkele voorbeelden zijn de Giant 55 Tablet de 103 touchscreen en een statafel met ingebouwd touchscreen (beide op afbeelding te zien). Touchscreenoplossingen komen in vele maten en vormen voor, we beschikken zelfs over een touchscreen in de vorm van een ei. Door het huren van een van onze eyecatchers wordt uw stand onmiddellijk gepgrade. De eyecatchers staan er natuurlijk niet alleen voor de sier, ze beschikken ook over een groot vermogen aan functionaliteit.

De aandacht van bezoekers trekken is n ding, de aandacht houden een tweede. De (Multi) touchscreen software pakketen en applicaties, ontwikkeld door Omnivision bieden op dit vlak een uitkomst. De software pakketten zijn zo ontwikkeld dat ze relatief gemakkelijk zijn aan te passen naar uw eigen huisstijl en eigen content om daarmee binnen no-time een professionele, op maat gemaakte touch presentatie te creren. Het voordeel hiervan is dat uzelf de content kunt samenstellen en door uzelf of door ons kunt laten integreren in de software. Ook wanneer u maatwerk software wenst staan wij graag open, om met u mee te denken over mogelijkheden en oplossingen.

Wilt u een streepje voorlopen op uw concurrentie, dan raden wij u aan om eens kijkje te nemen in het assortiment van interactieve Multi touch producten. U kunt dit doen via onze website maar u kunt de eyecatchers en software ook met eigen ogen komen bekijken in onze Interactive Experience Centre. Ook een demonstratie op uw locatie behoort tot de mogelijkheden.

Lets keep in Touch!

Guus van Gestel   Over de auteur: Guus van Gestel
Guus is sales support / Product manager bij PresTop. PresTop Rental is gespecialiseerd in de verhuur van Touchscreens, touch tafels, informatiezuilen en touch applicaties.
 Deel dit artikel

Reacties

Geen reacties bij dit artikel.


Plaats een reactie
naam:
e-mailadres:
website:
Reactie [url=http://www.website.nl/]omschrijving[/url]

Huur.nl verhuur weblog


Welkom op het weblog van huur.nl.

Blijf op de hoogte
U kunt zich hier aanmelden voor de RSS feed van het Huur.nl Weblog, zodat u altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws!

 Aanmelden RSS feed

Verhuur bedrijven
- Auto huren
- Woning huren
- Gereedschap huren
- Kantoorapparatuur huren
- Sport en recreatie verhuur
- Personeel en artiesten inhuren
- Presentatie, licht en geluid
- Horeca en catering
- Evenementen verhuur
- Prive vliegtuig huren

Laatste reacties
- Goed initiatief, ik ben benieu...
- Ook bij Tomboard kan een speed...
- een jaguar e-type!...
- ik moet naar nieuw zeeland en ...
- Ik zou gaan Ferrari rijden. Di...

Vertel verder
Interessant artikel?
Geef het door aan anderen.

 Dit artikel doorsturenOm Huur.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord