huur »
verhuur nieuws
»
Grootste (mobiele) Kroonluchter van Europa in Barcelona

Grootste (mobiele) Kroonluchter van Europa in Barcelona

Gepubliceerd op 25 oktober 2010
Door: Michel van Dolderen

Op 20 oktober werd in El Museo Nacional de Arte de Cataluña (MNAC) in Barcelona de El Botón - MANGO Fashion Award uitgereikt. Speciaal voor deze unieke gelegenheid monteerde kroonluchterverhuur.nl, in opdracht van Esma Proyectos, haar kroonluchter van 6.00 meter(!) hoog.

Voor het derde achtereenvolgende jaar worden de Mango Fashion Awards uitgereikt. Om het prachtige MNAC om te toveren tot een nog mooiere lokatie is de Grootste (mobiele) kroonluchter van Europa opgehangen. Deze unieke Kroonluchter bracht extra luxe tijdens het Galadiner. Kroonluchterverhuur, onderdeel van Showlight B.V., heeft 2 van deze exclusieve exemplaren in haar grote voorraad echt kristallen kroonluchters.

Eerder al was de Super-Size kroonluchter te bewonderen tijdens de Amsterdamse Miljonair Fair, de Uitreiking van Die Goldene Feder (de belangrijkste Duitse Mediaprijs), en tal van luxe Gala’s. Nooit eerder was de enorme kroonluchter te zien in Spanje.

De enorme kroonluchters weegt 500kg en is voorzien van duizenden grote kristallen. Een eigen technisch bouwteam van Kroonluchterverhuur.nl zorgt voor de opbouw en afbouw van deze enorme zakkroonluchter.

Grootste verhuur kroonluchter Europa


Showlight B.V. heeft een voorraad van honderden grote kroonluchters in allerlei afmetingen. Alle kroonluchters zijn voorzien van echt kristal.

De prijs van € 300.000,- werd gewonnen door de Belgische ontwerpster Lena Lumelsky. Uit de tien finalisten werd zij gekozen door de Jury. Nu kan zij eindelijk haar droom verwezenlijken: haar eigen collectie presenteren in Parijs. Daarnaast bracht de spectaculaire avond tal van beroemdheden, zo waren Scarlett Johansson, Jean Paul Gaultier en Oscar de la Renta ook aanwezig.

Michel van Dolderen   Over de auteur: Michel van Dolderen
Dit persbericht is aangeleverd door Michel van Donderen van kroonluchterverhuur.nl.
Uw persbericht ook op Huur.nl?
 Deel dit artikel

Reacties

Geen reacties bij dit artikel.


Plaats een reactie
naam:
e-mailadres:
website:
Reactie [url=http://www.website.nl/]omschrijving[/url]

Huur.nl verhuur weblog


Welkom op het weblog van huur.nl.

Blijf op de hoogte
U kunt zich hier aanmelden voor de RSS feed van het Huur.nl Weblog, zodat u altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws!

 Aanmelden RSS feed

Verhuur bedrijven
- Auto huren
- Woning huren
- Gereedschap huren
- Kantoorapparatuur huren
- Sport en recreatie verhuur
- Personeel en artiesten inhuren
- Presentatie, licht en geluid
- Horeca en catering
- Evenementen verhuur
- Prive vliegtuig huren

Laatste reacties
- Goed initiatief, ik ben benieu...
- Ook bij Tomboard kan een speed...
- een jaguar e-type!...
- ik moet naar nieuw zeeland en ...
- Ik zou gaan Ferrari rijden. Di...

Vertel verder
Interessant artikel?
Geef het door aan anderen.

 Dit artikel doorsturenOm Huur.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord