huur »
verhuur nieuws
»
5 leukste verhuur attributen voor feest of bruiloft

5 leukste verhuur attributen voor feest of bruiloft

Gepubliceerd op 28 mei 2014
Door: Michael van Helden

De lente is in volle gang en de eerste zomerse dagen hebben we ook al achter de rug. Veel mensen maken plannen voor een BBQ, maar anderen trekken dat nog wat verder door: zij gaan een buitenfeest of zelfs een bruiloft in de open lucht organiseren. Er zijn dan een aantal dingen waar je over moet nadenken: de bezoekers, de locatie en natuurlijk de aankleding!

De locatie zelf hoef je je meestal niet zo druk over te maken, de aankleding of decoratie is daarentegen wel een belangrijk onderdeel: dit zal bepalen hoe de sfeer zal zijn. We hebben speciaal daarvoor de 5 leukste (in willekeurige volgorde) attributen op een rijtje gezet die je kunt huren voor jouw feest of bruiloft!

Draaimolen


draaimolen.jpg


Wie kent m niet? Een draaimolen op het feest zorgt voor een gevoel van nostalgie bij de oudere bezoekers, en zal een schot in de roos zijn bij de jongsten. Je huurt deze draaimolen voor 465,00 bij Draaivermaak.nl. Je hebt hem dan 3 uur staan inclusief iemand die hem bediend.

Suikerspinmachine


suikerspin.jpg


Natuurlijk moet er ook gesnoept worden! Of het nu een feest is dat overdag of in de avond wordt gegeven, of een mooie buitenbruiloft een suikerspin smaakt altijd. Met een suikerspinmachine kunnen de bezoekers zelf hun suikerspin maken. Zorgt ook nog eens voor een kleurrijk geheel op het feest, wat wil je nog meer? Huur kost bij suikerspinmachinehuren.nl 50,00 per dag exclusief grondstoffen.

Springkussen


springkussen.jpg


Ook aan de lichamelijke beweging hebben we gedacht. Zeker wanneer je de nodige bezoekers hebt die kinderen meenemen, is het goed om daar wat afleiding voor te verzorgen. Een springkussen, natuurlijk uitgevoer din vrolijke kleuren, is daarvoor de perfecte oplossing. Huren doe je vanaf 89,00 per dag bij Happy Rent!

Reuzenrad


reuzenrad.jpg


Wil je het kinderlijke vermaak nog een stapje verder brengen? Dan hoef je niet verder te zoeken dan dit reuzenrad. Niet alleen leuk voor zowel jonge- als oudere bezoekers, maar het ziet er ook nog eens erg gezellig uit! Huren doe je bij Draaivermaak.nl vanaf 1195,00 voor 4 uur, dat is inclusief 2 personen voor de bediening.

IJskar


ijskar1.jpg


Geef je het feest of de bruiloft midden in de zomer? Dan is de kans groot dat het lekker warm zal worden. Afkoelen doe je natuurlijk met een ijsje. Een eigen ijskar zorgt voor unieke verschijning, waar iedereen een eigen ijsje kan samenstellen. Prijzen verschillen nogal, zijn gebaseerd op de hoeveelheid ijs, de locatie etc. Huren doe je bij ijskarverhuur.net.


Michael van Helden   Over de auteur: Michael van Helden
In het dagelijks leven is actief bij webwinkel leverancier Directshop en webwinkel leverancier voor de verhuurbranche Rentpro. Michael is getrouwd en vader van Louise.
 Deel dit artikel

Reacties

Geen reacties bij dit artikel.


Plaats een reactie
naam:
e-mailadres:
website:
Reactie [url=http://www.website.nl/]omschrijving[/url]

Huur.nl verhuur weblog


Welkom op het weblog van huur.nl.

Blijf op de hoogte
U kunt zich hier aanmelden voor de RSS feed van het Huur.nl Weblog, zodat u altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws!

 Aanmelden RSS feed

Verhuur bedrijven
- Auto huren
- Woning huren
- Gereedschap huren
- Kantoorapparatuur huren
- Sport en recreatie verhuur
- Personeel en artiesten inhuren
- Presentatie, licht en geluid
- Horeca en catering
- Evenementen verhuur
- Prive vliegtuig huren

Laatste reacties
- Goed initiatief, ik ben benieu...
- Ook bij Tomboard kan een speed...
- een jaguar e-type!...
- ik moet naar nieuw zeeland en ...
- Ik zou gaan Ferrari rijden. Di...

Vertel verder
Interessant artikel?
Geef het door aan anderen.

 Dit artikel doorsturenOm Huur.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord