huur »
verhuur nieuws
»
Verhuur leeft op door inauguratie Obama

Verhuur leeft op door inauguratie Obama

Gepubliceerd op 20 januari 2009
Door: Michael van Helden

Volgens de verwachtingen zullen er tussen de een en drie miljoen mensen vandaag live in Washington getuige zijn van de inauguratie van Barack Obama. De inauguratie zal rond 18:00 uur live uitgezonden worden. Verschillende verhuur bedrijven leven op door de massa's mensen die hiernaartoe komen.

In Washington zijn er zo'n vijfduizend extra mobiele toiletten geplaatst om aan ieders behoefte te voldoen. Volgens de Washington Post beleven hotels en restaurants in Washington gouden tijden. Zo heeft Obama vorige week in Ben's Chili Bowl, een populaire hamburgertent, een broodje gegeten.Maandag stonden daar lange wachtrijen en was de wachttijd opgelopen tot 90 minuten.

Er zijn nog een aantal hotelkamers te boeken, maar deze worden voor woekerprijzen aangeboden. Het vliegveld Washington-Dulles heeft een aparte landingsbaan ingericht als parkeerplaats om de privevliegtuigen kwijt te kunnen. De verwachting is dat daar vandaag zo'n 500 extra vliegtuigen zullen staan.Michael van Helden   Over de auteur: Michael van Helden
In het dagelijks leven is actief bij webwinkel leverancier Directshop en webwinkel leverancier voor de verhuurbranche Rentpro. Michael is getrouwd en vader van Louise.
 Deel dit artikel

Reacties
Elja Trum | 21 januari 2009 9:48
Grappig, die huizeneigenaren die inspringen op de actualiteit en er zo een leuk centje aan kunnen verdienen. De lokale verhuurmarkt zal er inderdaad wel blij mee zijn geweest!

Ik kan me ook wel voorstellen dat het bijzonder is als je kunt zeggen dat je erbij was gisteren. Al zal je vanuit die enorme mensenmassa niet zoveel hebben kunnen zien als wij via de televisie..

Plaats een reactie
naam:
e-mailadres:
website:
Reactie [url=http://www.website.nl/]omschrijving[/url]

Huur.nl verhuur weblog


Welkom op het weblog van huur.nl.

Blijf op de hoogte
U kunt zich hier aanmelden voor de RSS feed van het Huur.nl Weblog, zodat u altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws!

 Aanmelden RSS feed

Verhuur bedrijven
- Auto huren
- Woning huren
- Gereedschap huren
- Kantoorapparatuur huren
- Sport en recreatie verhuur
- Personeel en artiesten inhuren
- Presentatie, licht en geluid
- Horeca en catering
- Evenementen verhuur
- Prive vliegtuig huren

Laatste reacties
- Goed initiatief, ik ben benieu...
- Ook bij Tomboard kan een speed...
- een jaguar e-type!...
- ik moet naar nieuw zeeland en ...
- Ik zou gaan Ferrari rijden. Di...

Vertel verder
Interessant artikel?
Geef het door aan anderen.

 Dit artikel doorsturenOm Huur.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord