huur »
verhuur nieuws
»
Verhuur bij evenement de vierdaagse in Nijmegen

Verhuur bij evenement de vierdaagse in Nijmegen

Gepubliceerd op 19 juli 2009
Door: Michael van Helden

Bij een groots evenement als de vierdaagse in Nijmegen komt een flinke organisatie kijken. In dit artikel kijken we naar de diverse verhuur bedrijven die hierbij ondersteuning bieden.

Op dinsdag 21 juli start de 93e editie van de Internationale Vierdaagse Afstandmarsen Nijmegen. De inschrijflimiet van 45.000 wandelaars is ruimschoots gehaald (3.317 wandelaars zijn uitgeloot). Deze wandelaars zijn verdeeld over 64 nationaliteiten.

Naast de wandelvierdaagse staat Nijmegen ook bekend om haar vierdaagse feesten. De Nijmeegse binnenstad wordt in die periode weer omgetoverd tot één groot openluchtpodium en zeven dagen en nachten lang is er feest. De meeste optredens zijn gratis te bezoeken. Deze feestweek trekt in totaal zo'n miljoen bezoekers naar Nijmegen.

vierdaagse kruis: 18e keer
Foto: Elja Trum (loopt dit jaar voor de 20e keer), Photofacts.


Hieronder volgt een selectie van de verschillende typen (verhuur) bedrijven die een bijdrage leveren aan dit grote evenement in Nijmegen.

De Nederlandse Spoorwegen
De NS past de dienstregeling aan voor dit evenement en maakt hier tijdens de periode melding van op haar homepage. Door de inzet van een groot aantal extra of extra lange treinen in een speciale 24-uur dienst is het mogelijk om alle wandelaars 's morgens fris van start te laten gaan. De feestvierders kunnen 's nachts op vervoer naar huis rekenen.

Tenten
De 'walk of the world', wordt ook ondersteund door De Boer tenten. De Boer, leverancier van tijdelijke accommodaties voor evenementen en zakelijke toepassingen, is al heel lang van de partij in Nijmegen en bouwt dit jaar alweer voor de 43ste keer onder andere de accommodaties op Kamp Heumensoord.

De boer Tenten: Tent bij de vierdaagse De vierdaagse vanaf een wandelaar bij de waalbrug


Geluid
PA GELUID (professionele licht -en geluidstechniek) profiteert als kleine speler ook van de vierdaagse. Zo staat o.a. apparatuur opgesteld op een tweetal routes langs de weg op vrijdag tijdens de intocht. Diverse bands maken gebruik van de diensten op het Kelfkensbos en op de Wedren.

Toiletten
Langs de route van de vierdaagse staan diverse toiletten opgesteld. Een van de bedrijven die levert aan de organisatie is Bremer Toilet Care. Dit bedrijf uit Zevenaar is gespecialiseerd in verhuur en beheer van mobiele toiletwagens, douchewagens en diverse andere sanitairunits zoals mindervalide-toiletten en plaszuilen voor evenementen, feesten en partijen.

Catering
Cateraar en sponsor van de vierdaagse Albron verzorgt dit jaar weer het eten en drinken op het start- en finishterrein. Voor debuterende wandelaars die deelnemen aan het project Via Vierdaagse (Dit initiatief van de KNBLO is erop gericht debuterende Vierdaagse-deelnemers te ondersteunen), biedt Albron daarnaast ook eten en drinken aan op de route. Omdat goed eten en drinken heel belangrijk is voor wandelaars, heeft Albron een wandelmenu samengesteld.

Onderdak voor wandelaars
Om het grote aantal extra mensen in Nijmegen te laten overnachten bied

Michael van Helden   Over de auteur: Michael van Helden
In het dagelijks leven is actief bij webwinkel leverancier Directshop en webwinkel leverancier voor de verhuurbranche Rentpro. Michael is getrouwd en vader van Louise.
 Deel dit artikel

Reacties
Peter | 6 augustus 2009 11:06
Ik heb goed gebruik gemaakt van die Port-o-Let wc's! Elke dag ook weer goed schoon.
Evenementencatering | 27 augustus 2009 11:53
Foodlab helps your business events at impressing people. We provide the best food served by goodlooking people.

Plaats een reactie
naam:
e-mailadres:
website:
Reactie [url=http://www.website.nl/]omschrijving[/url]

Huur.nl verhuur weblog


Welkom op het weblog van huur.nl.

Blijf op de hoogte
U kunt zich hier aanmelden voor de RSS feed van het Huur.nl Weblog, zodat u altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws!

 Aanmelden RSS feed

Verhuur bedrijven
- Auto huren
- Woning huren
- Gereedschap huren
- Kantoorapparatuur huren
- Sport en recreatie verhuur
- Personeel en artiesten inhuren
- Presentatie, licht en geluid
- Horeca en catering
- Evenementen verhuur
- Prive vliegtuig huren

Laatste reacties
- Goed initiatief, ik ben benieu...
- Ook bij Tomboard kan een speed...
- een jaguar e-type!...
- ik moet naar nieuw zeeland en ...
- Ik zou gaan Ferrari rijden. Di...

Vertel verder
Interessant artikel?
Geef het door aan anderen.

 Dit artikel doorsturenOm Huur.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord