huur »
verhuur nieuws
»
Kroonluchters nu ook te huur

Kroonluchters nu ook te huur

Gepubliceerd op 3 februari 2009
Door: Michel van DolderenHing een kroonluchter van oudsher altijd in een vaste locatie op een vast punt, tegenwoordig is een kroonluchter multifunctioneel inzetbaar voor tijdelijke projecten. Een Kroonluchter is weer helemaal van deze tijd.

Het in Beuningen (gld) gevestigde bedrijf Showlight verhuurt kroonluchters voor tijdelijke toepassingen. Van origine is Showlight lichtleverancier voor orkesten en (tv)producties. Door de toenemende vraag om op locatie een authentieke sfeer te creëren is het bedrijf gaan investeren in diverse maten kroonluchters. Intussen zijn er honderden kroonluchters in voorraad.

Kroonluchter te huur


Via kroonluchterverhuur.nl worden diverse type kroonluchters aangeboden en vinden via een eigen logistiek de weg naar evenementen. Alle types kroonluchters zijn voorzien van echt kristal. De kleinste kroonluchter in het assortiment is 45cm hoog. De grootste is 6 meter hoog en heeft een omvang van 4 meter. Daarmee heeft het bedrijf de grootste mobiele kroonluchter van Europa in handen. Hiervan heeft Showlight overigens 2 identieke exemplaren.

Kroonluchters worden verhuurd aan organisatoren van gala’s, beurzen, luxe bruiloften, theatervoorstellingen, dancefestivals en privéfeesten. De kroonluchters worden gebracht en weer afgehaald. In overleg kunnen deze sfeerbepalers ook worden opgehangen.

Kroonluchter te huur Kroonluchter te huur


Stijlvolle sfeer
Om een stijlvolle of juist authentieke sfeer te creëren zijn kroonluchters sfeerbepaler bij uitstek. Om het geheel verder vorm te geven kunnen de kroonluchters en de omgeving worden aangelicht. Kleuren bepalen de gemoedstoestand van bezoekers. Door de juiste kleuren te gebruiken in het sfeerbeeld ontstaat een ontspannen en warme sfeer. Door kroonluchters juist aan te lichten met modernere kleuren kan er met een authentieke kroonluchter juist een hele trendy omgeving bereikt worden.

Om een galasfeer te creëren zijn mooie zilveren kandelaars met hierin stijlvolle kaarsen een extra toevoeging. Door de kandelaars her en der door de ruimte te plaatsen ontstaat een nog luxer sfeerbeeld.

Een luxe sfeer kan verder versterkt worden door het gebruik van kristallen glazen, speciaal servies, een rode loper en rustige muziek aangevuld met de juiste catering. Denk hierbij aan een cateraar als Maison van den Boer.

Aanvulling met een tent
Indien u thuis in uw tuin gasten wilt verrassen zorg dan voor een chique tent met een mooie entree (kroonluchter, vloerbedekking). Chique tenten zijn te huur bij De Boer tenten of Neptunus. U kunt hier kiezen voor een tent met een wit of juist doorzichtig dak of zijkant. De tent kunt u verder aankleden met nog meer kristallen kroonluchters in het dak. Door om de 3 a 5 meter een kroonluchter te monteren krijgt u een echte chique sfeer. Met meubilair en de juiste catering zal men nog lang over uw privéfeest naspreken.

Top 10 voor een stijlvol feest of gala
  1 Chique tent(en)
  2 Kroonluchters
  3 Mooie vloerbedekking
  4 Stijlvolle draperen van het dak
  5 Verlichting
  6 Meubilair
  7 Servies
  8 Catering
  9 Voldoende stroomvoorzieningen
  10 MuziekKroonluchter te huur Deel dit artikel

Reacties
John de M | 16 november 2010 12:51
Kroonluchters online kopen? Kijk op Kroonluchters Shop voor kristallen en moderne kroonlcuhters

Plaats een reactie
naam:
e-mailadres:
website:
Reactie [url=http://www.website.nl/]omschrijving[/url]

Huur.nl verhuur weblog


Welkom op het weblog van huur.nl.

Blijf op de hoogte
U kunt zich hier aanmelden voor de RSS feed van het Huur.nl Weblog, zodat u altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws!

 Aanmelden RSS feed

Verhuur bedrijven
- Auto huren
- Woning huren
- Gereedschap huren
- Kantoorapparatuur huren
- Sport en recreatie verhuur
- Personeel en artiesten inhuren
- Presentatie, licht en geluid
- Horeca en catering
- Evenementen verhuur
- Prive vliegtuig huren

Laatste reacties
- Goed initiatief, ik ben benieu...
- Ook bij Tomboard kan een speed...
- een jaguar e-type!...
- ik moet naar nieuw zeeland en ...
- Ik zou gaan Ferrari rijden. Di...

Vertel verder
Interessant artikel?
Geef het door aan anderen.

 Dit artikel doorsturenOm Huur.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord