huur »
verhuur nieuws
»
Tips bij het huren van een stormbaan

Tips bij het huren van een stormbaan

Gepubliceerd op 1 maart 2017
Door: Guido NotebornHeeft u binnenkort een groot event of ander spektakel gepland en wilt u dit feest extra speciaal maken? Dan zou het een goed idee zijn om een stormbaan te huren! Een stormbaan huren kan een leuke en actieve toevoeging zijn voor uw feest. Maar waar kunt u het beste op letten wanneer u een stormbaan wilt huren?

stormbaan huren


Hier zijn wat tips en aandachtspunten.

Uw Gasten


Voordat u het besluit maakt om een stormbaan te huren, is het misschien wel handig om even na te denken over welke mensen gebruik gaan maken van de stormbaan.

Opblaasbare stormbanen zijn geschikt voor jong en oud! Over het algemeen is te zien dat kinderen net zo competitief zijn als volwassen als het gaat om de tegenstander te verslaan in een race naar de andere kant. Maar als u een feestje geeft waar weinig gasten komen en deze gasten ook niet lichamelijk fit zijn, dan kunt u misschien beter overwegen om de stormbaan achterwege te laten.

hindernisbaan huren


Over het algemeen raken mensen vrij snel vermoeid wanneer ze over een stormbaan rennen, maar een beetje lichamelijke inspanning zorgt ook voor een opgewekter gevoel en het is vaak simpelweg gewoon leuk om te doen! Een dikke aanrader voor jong en oud dus!

Seizoen


De meeste stormbanen zijn geschikt om in elke weesomstandigheid te werken. Maar is het zo leuk hartje winter in de kou te wachten tot het jou buurt is om over de stormbaan te mogen, of om tijdens een heftige plensbui in de herfst uit te glijden over het natte zeil van een stormbaan?

Swipe Off XXL 60 Meter huren


Natuurlijk is het altijd het prettigste om met warm weer een stormbaan te huren, maar u zult niet de enige zijn die er zo over denkt. Reserveer daarom zo vroeg mogelijk een stormbaan wanneer u eentje nodig heeft in de zomer. Het is niet onverstandig om al een half jaar van te voren een stormbaan te reserveren, maar let wel op de algemene voorwaarden van uw verhuur bedrijf betreffende het annuleren van uw reservering zodat u niet voor verassingen komt te staan wanneer het weerbericht een week voor de huurdatum aangeeft dat het gaat regenen en u wilt annuleren.

Uw Locatie


Is de locatie waar u de stormbaan geplaatst wilt hebben wel geschikt voor een stormbaan? Er moet genoeg ruimte zijn voor de stormbaan? Neem contact op met uw verhuur bedrijf over de specifieke afmetingen. Houd er ook rekening mee dat aan de start en aan het eind ruimte moet zijn voor uw gasten om op de stormbaan te komen en om eraf te kunnen.

stormbaan huren swipe off medium


De losse stukken van een stormbaan zijn vrij groot en zwaar. Dus wanneer u een verhuurbedrijf de stormbaan laat opzetten eisen zij vaak dat de locatie toegankelijk is voor hun vervoersbus zodat zij niet nog een grote afstand moeten afleggen terwijl zij de losse kussens op hun plaats slepen.

Vaak hebben zij steekwagens maar deze kunnen zij natuurlijk alleen gebruiken wanneer de ondergrond dit toelaat. Zorg er voor de zekerheid voor dat wanneer u het springkussen laat leveren en opzetten, dat de verhuurders een uur voordat de stormbaan nodig is op locatie al aanwezig zijn.

Ook de stroom voorziening op de locatie kan vaak een probleem veroorzaken. Neem contact op met uw verhuurder over de minimale eisen voor het stroomverbruik en wat zij verder nog nodig hebben.

swipe off pop on top


Kiezen uit verhuurbedrijven


Er zijn momenteel veel verhuurbedrijven die stormbanen aanbieden in verschillende soorten en maten. Belangrijk bij het kiezen welk huurbedrijf u de opdracht wilt laten uitvoeren is het kijken naar de mogelijkheden die u zelf heeft en welke mogelijkheden het verhuurbedrijf aanbiedt. Wanneer u namelijk zelf in staat bent om de stormbaan af te halen, op te zetten en weer terug te brengen, kan dit vaak een stuk goedkoper voor u uitvallen. Dit in verband met dan niet te hoeven betalen van transportkosten. Het opzetten van een stormbaan is vaak niet moeilijk, maar kan wel zwaar zijn wanneer niet genoeg mensen u hiermee kunnen helpen.

Ook een belangrijk aandachtspunt is dat het verstandig is om een verhuur bedrijf uit uw buurt te kiezen. Want vaak is het zo dat hoe verder uw verhuurbedrijf weg is, hoe duurder de transportkosten uitvallen.

De goedkoopste is vaak niet de beste


Als laatste is het handig om te kijken naar de kwaliteit van de service van de verhuurbedrijven. Welk bedrijf heeft goede reviews bijvoorbeeld? Een stormbaan is vaak niet heel goedkoop, dus is het vaak verstandiger om uw keuze niet te laten baseren op de goedkoopste prijs maar juist op het bedrijf die het beste kan waarborgen dat uw feest zal slagen!


Guido Noteborn   Over de auteur: Guido Noteborn
In het dagelijks leven is Guido actief als eigenaar van Happy Rent Attractieverhuur.
 Deel dit artikel

Reacties

Geen reacties bij dit artikel.


Plaats een reactie
naam:
e-mailadres:
website:
Reactie [url=http://www.website.nl/]omschrijving[/url]

Huur.nl verhuur weblog


Welkom op het weblog van huur.nl.

Blijf op de hoogte
U kunt zich hier aanmelden voor de RSS feed van het Huur.nl Weblog, zodat u altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws!

 Aanmelden RSS feed

Verhuur bedrijven
- Auto huren
- Woning huren
- Gereedschap huren
- Kantoorapparatuur huren
- Sport en recreatie verhuur
- Personeel en artiesten inhuren
- Presentatie, licht en geluid
- Horeca en catering
- Evenementen verhuur
- Prive vliegtuig huren

Laatste reacties
- Goed initiatief, ik ben benieu...
- Ook bij Tomboard kan een speed...
- een jaguar e-type!...
- ik moet naar nieuw zeeland en ...
- Ik zou gaan Ferrari rijden. Di...

Vertel verder
Interessant artikel?
Geef het door aan anderen.

 Dit artikel doorsturenOm Huur.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord