huur »
verhuur nieuws
»
Designer handtassen nu ook te huur

Designer handtassen nu ook te huur

Gepubliceerd op 22 januari 2009
Door: Desiree Lahaye

Modebewuste vrouwen, die ook met hun accessoires de mode op de voet willen volgen maar geen onbeperkt budget hebben, kunnen tegenwoordig terecht bij tassen verhuurcentrales.

Sommige tassen zijn nu al zo populair, dat klanten op een wachtlijst komen voordat ze de tas van hun keuze kunnen krijgen. Er zijn ook vrouwen die tijdelijk een huurtas gebruiken om uit te testen of deze de aanschaf waard is. Zij proberen bijvoorbeeld de Birkin van Hermes, een echte hype. Deze tas is vernoemd naar de sexy actrice/zangeres Jane Birkin.

Bag Borrow or Steal is een grote tassen verhuurder uit de Verenigde Staten ("Why not join the growing number of people who are choosing to rent, rather than buy, life's little luxuries" CNN.COM over Bag Borrow or Steal). Het bedrijf is gestart in 2004 en had in het begin moeite om partnerships aan te gaan. Dat is inmiddels duidelijk gelukt daar ze op dit moment erg succesvol zijn. In Nederland is MonLuxe, naar dit Amerikaans voorbeeld, in deze niche markt gesprongen. Wel wordt er met het assortiment rekening gehouden met de smaak van de Nederlanders. Hier lopen andere merken beter.

Wie een Hermes tas wil kopen moet minstens anderhalf jaar op de wachtlijst, ook al is de instapprijs - schrik niet - € 5.500,-. Een uitvoering in krokodillenleer kost € 15.000,-. Onlangs werd Victoria Beckham gefotografeerd in Dubai met een zilverkleurige Birkin-tas bezaaid met diamanten ter waarde van € 90.000,-. Van de speciale Birkin Himalayan zijn maar drie exemplaren gemaakt. De wachtlijst voor deze tas is inmiddels gesloten. Bij Hermes weten ze wel dat hun tassen gretig aftrek vinden en dat de Birkin, die figureerde in tv-series als Sex & the City en Will & Grace tegenwoordig zelfs een It-bag is, een hebbeding bij uitstek. Deel dit artikel

Reacties
Janneke Keveling | 22 januari 2009 12:37
Super leuk om een echte orginele designer tas te huren!
Leuk om bij elke gelegenheid een andere tas bij je te dragen.

Yes, nu iedere maand een nieuwe tas...!!!!!!
Simone van de Ven | 22 januari 2009 13:12
Wat een goed idee om zo af te kunnen wisselen met tassen of de tas eerst uit te proberen voordat je hem koopt. Vaak wil je toch al snel weer een andere tas of blijkt hij toch niet zo makkelijk in gebruik. Ook kun je het zo afstemmen op je kleding en de mode van dat moment, echt een gat in de markt! Leuk dat dat nu voor iedere vrouw mogelijk is onafhankelijk van haar budget.

Plaats een reactie
naam:
e-mailadres:
website:
Reactie [url=http://www.website.nl/]omschrijving[/url]

Huur.nl verhuur weblog


Welkom op het weblog van huur.nl.

Blijf op de hoogte
U kunt zich hier aanmelden voor de RSS feed van het Huur.nl Weblog, zodat u altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws!

 Aanmelden RSS feed

Verhuur bedrijven
- Auto huren
- Woning huren
- Gereedschap huren
- Kantoorapparatuur huren
- Sport en recreatie verhuur
- Personeel en artiesten inhuren
- Presentatie, licht en geluid
- Horeca en catering
- Evenementen verhuur
- Prive vliegtuig huren

Laatste reacties
- Goed initiatief, ik ben benieu...
- Ook bij Tomboard kan een speed...
- een jaguar e-type!...
- ik moet naar nieuw zeeland en ...
- Ik zou gaan Ferrari rijden. Di...

Vertel verder
Interessant artikel?
Geef het door aan anderen.

 Dit artikel doorsturenOm Huur.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord