huur »
verhuur nieuws
»
Een BBQ huren voor jouw zomerse feestje!

Een BBQ huren voor jouw zomerse feestje!

Gepubliceerd op 27 juni 2013
Door: Michael van HeldenVoor iedereen die voor een groep een BBQ wil organiseren een bekend probleem: je wilt een goed apparaat hebben staan waarmee je perfect eten kunt bereiden én die groot genoeg is om genoeg tegelijkertijd te kunnen bereiden. Een BBQ hoort wat tijd in beslag te nemen, maar als je maar kleine hoeveelheden kunt klaarmaken wordt dat op den duur vervelend. Gelukkig zijn er andere oplossingen dan zelf investeren in een dure BBQ, je huurt er gewoon eentje.

Hoeveel mensen je ook over de vloer krijgt, een BBQ huren kan altijd. We zetten hieronder alle opties voor je op een rijtje!

Kleine groep


Voor een kleine groep kun je met een gasbarbecue van dit formaat prima uit de voeten! De BBQ heeft een afmeting van 50 x 60 centimeter en kan daarmee tegelijkertijd vlees bereiden voor een kleine groep. Het apparaat is voorzien van twee aparte branders zodat iedereen het vlees naar eigen wens kan klaarmaken. Dit is een gasbarbecue, en er wordt 5kg gas meegeleverd!

bbqklein2.jpg


Aanbieder: Van Doorn
Prijs: €35,00 per dag (inclusief gas)

Gemiddelde groep


Een BBQ organiseren voor een gemiddelde groep? Dan is een houtskool barbecue een prima optie! Op onderstaande BBQ kun je voor veel mensen tegelijkertijd eten bereiden. Het formaat van dit apparaat is 116 x 40 centimeter. Deze barbecue werkt op houtskool – het voordeel daarvan is dus dat je geen gas nodig hebt. Wel duurt het wat langer voordat je kunt gaan koken, maar wanneer je gezellige mensen om je heen hebt is dat natuurlijk geen nadeel!

bbqmedium.jpg


Aanbieder: Van Der Schoot
Prijs: €15,00 per dag

Grote groep


Voor iedereen die de BBQ serieus wil gaan aanpakken en een grote groep over de vloer krijgt, is onderstaande barbecue uitermate geschikt. De barbecue heeft een afmeting van 130 x 60 centimeter, waarmee je voor veel mensen tegelijkertijd vlees kunt bereiden. De BBQ is verrijdbaar en dus gemakkelijk te verplaatsen, geen overbodige luxe bij dit formaat. Het apparaat werkt op gas, dit dien je nog wel zelf te verzorgen.

bbqgroot.jpg


Aanbieder: Skippy Rent
Prijs: op aanvraag

Niets staat een zomerse BBQ nog in de weg! Nu moet alleen het weer nog meewerken, we kijken vol verlangen uit naar de écht warme dagen.

Michael van Helden   Over de auteur: Michael van Helden
In het dagelijks leven is actief bij webwinkel leverancier Directshop en webwinkel leverancier voor de verhuurbranche Rentpro. Michael is getrouwd en vader van Louise.
 Deel dit artikel

Reacties

Geen reacties bij dit artikel.


Plaats een reactie
naam:
e-mailadres:
website:
Reactie [url=http://www.website.nl/]omschrijving[/url]

Huur.nl verhuur weblog


Welkom op het weblog van huur.nl.

Blijf op de hoogte
U kunt zich hier aanmelden voor de RSS feed van het Huur.nl Weblog, zodat u altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws!

 Aanmelden RSS feed

Verhuur bedrijven
- Auto huren
- Woning huren
- Gereedschap huren
- Kantoorapparatuur huren
- Sport en recreatie verhuur
- Personeel en artiesten inhuren
- Presentatie, licht en geluid
- Horeca en catering
- Evenementen verhuur
- Prive vliegtuig huren

Laatste reacties
- Goed initiatief, ik ben benieu...
- Ook bij Tomboard kan een speed...
- een jaguar e-type!...
- ik moet naar nieuw zeeland en ...
- Ik zou gaan Ferrari rijden. Di...

Vertel verder
Interessant artikel?
Geef het door aan anderen.

 Dit artikel doorsturenOm Huur.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord