huur »
verhuur nieuws
»
Hertz Autoverhuur gestart met nieuwe service: autodelen

Hertz Autoverhuur gestart met nieuwe service: autodelen

Gepubliceerd op 13 december 2013
Door: Michael van Helden

HOOFDDORP – In juli j.l. heeft Hertz Autoverhuur een overeenkomst getekend met Maxeda DIY Group om de Hertz 24/7 autodeel technologie aan te bieden met bestelwagens bij haar klanten in haar winkelformules in de Benelux. Vanaf nu kunnen klanten die bij deze bouwmarkten grotere aankopen doen in maat of volume, voor de deur per uur een bestelwagen huren. Hiermee kunnen de aankopen makkelijk, voordelig en snel naar de plaats van bestemming worden vervoerd.

Afgelopen weekend is Hertz begonnen met het verhuren van bestelwagens per uur in de vestigingen van Praxis in Amsterdam Zuid-Oost en Breda.

Vanaf 20 december wordt Hertz 24/7 geďntroduceerd in België bij de winkels van Brico en PlanIt in Antwerpen, Anderlecht, Vilvoorde en Merksem.

Hertz per uur


Henk van den Helder, General Manager Hertz Benelux zegt: "Wij zijn trots om Hertz 24/7 aan te kunnen bieden aan klanten in de Benelux, het is de toekomst en wij zien het autodelen als het nieuwe autohuren. Klanten genieten van flexibiliteit tegen een voordelig tarief en kunnen precies dan gebruik maken van voertuigen als het echt nodig is dus nog goed voor ons milieu ook! Wij zullen dan ook snel uitbreiden, het nieuwe bezitten is delen en wij zien dit als een fantastische opportuniteit bovendien zien wij de vraag stijgen naar geavanceerde autodeeltechnologie die wij bezitten."

Roy van Keulen, directeur Multi Channel Maxeda DIY Group: "Bij ons staat de klant centraal, die we van zoveel mogelijk gemak willen voorzien. We kijken naar het aankoopproces en waar we in deze stappen van dat proces de klant kunnen ondersteunen. Een autodeelprogramma past hier heel goed in en maakt het vervoeren van grote producten mogelijk. Het is erg eenvoudig: eenmaal ingeschreven: dan kan je altijd een bus eenvoudig reserveren. Je hoeft niet nog een keer in te schrijven, maar kan meteen reserveren en wegrijden. Dit is straks mogelijk bij verschillende winkels van onze retail ketens in de Benelux."

Hertz per uur


Er zijn per vestiging nu twee bestelwagens (1 van 5m3 en 1 van 11m3) te huur vanaf € 17.50 per uur en beschikbaar bij de volgende vestigingen:

Praxis Amsterdam Zuid-Oost
Praxis Breda
Michael van Helden   Over de auteur: Michael van Helden
In het dagelijks leven is actief bij webwinkel leverancier Directshop en webwinkel leverancier voor de verhuurbranche Rentpro. Michael is getrouwd en vader van Louise.
 Deel dit artikel

Reacties

Geen reacties bij dit artikel.


Plaats een reactie
naam:
e-mailadres:
website:
Reactie [url=http://www.website.nl/]omschrijving[/url]

Huur.nl verhuur weblog


Welkom op het weblog van huur.nl.

Blijf op de hoogte
U kunt zich hier aanmelden voor de RSS feed van het Huur.nl Weblog, zodat u altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws!

 Aanmelden RSS feed

Verhuur bedrijven
- Auto huren
- Woning huren
- Gereedschap huren
- Kantoorapparatuur huren
- Sport en recreatie verhuur
- Personeel en artiesten inhuren
- Presentatie, licht en geluid
- Horeca en catering
- Evenementen verhuur
- Prive vliegtuig huren

Laatste reacties
- Goed initiatief, ik ben benieu...
- Ook bij Tomboard kan een speed...
- een jaguar e-type!...
- ik moet naar nieuw zeeland en ...
- Ik zou gaan Ferrari rijden. Di...

Vertel verder
Interessant artikel?
Geef het door aan anderen.

 Dit artikel doorsturenOm Huur.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord