huur »
verhuur nieuws
»
Hertz introduceert electrische Peugeot tijdens Floriade

Hertz introduceert electrische Peugeot tijdens Floriade

Gepubliceerd op 12 april 2012
Door: Michael van HeldenHertz heeft de nieuwe Peugeot iOn in haar Green Collection opgenomen en verhuurt deze geheel in de groene geest tijdens de Floriade in Venlo.

Hertz verhuur Peugeot iOn

De veelzijdige Wereld Tuinbouw Expo Floriade is van start gegaan. Omdat Hertz belang hecht aan duurzaamheid, is het autoverhuurbedrijf tegelijkertijd met de opening van de Floriade gestart met het verhuren van elektrische autoís.

Peugeot iOn


Het gaat hier om de Peugeot iOn die is opgenomen in de Hertz Green Collection: 100% elektrisch, 0% bijtelling, geen CO2 uitstoot, fluisterstil, actieradius tot 150 km, snelladen in 30 minuten en ruim voldoende voor 4 volwassenen.

De accu van een iOn kan heel eenvoudig worden opgeladen aan een normaal stopcontact (100% in 6 uur) of aan een speciaal laadstation voor snel opladen (80% van de capaciteit in 30 minuten). De iOn is uitgerust met een telematicasysteem dat 24 uur per dag en 7 dagen per week toegang biedt tot hulp bij pech en ongevallen (Peugeot Connect). Met het navigatiesysteem (optie) kunt u eenvoudig laadstations voor de accu vinden langs openbare wegen of de kortste routes berekenen.

De Peugeot iOnís zijn tijdens de Floriade verhuurd aan hotels, exposanten en gemeenten. Hotels gebruiken de elektrische autoís voor hun gasten als vervoersmiddel van en naar de Floriade.

Hertz Floortje Dessing


Hertz ambassadrice Floortje Dessing


Floortje Dessing, ambassadrice van Hertz Autoverhuur, is heel enthousiast over de Peugeot iOn nadat zij er zelf in gereden heeft: "Het is echt geweldig hoe die auto rijdt! De acceleratie is snel, ook is de auto lekker ruim en heel comfortabel. Goede aanwinst voor Hertz!"

Henk van den Helder, General Manager van Hertz Benelux, voegt toe: "Ik ben er trots op dat wij nu in staat zijn een nog bredere keus te kunnen aanbieden aan onze klanten en hiermee bij te dragen duurzaamheid. Ook biedt het huren van een Peugeot iOn de ideale mogelijkheid het zelf eens te ervaren hoe het is om elektrisch te rijden wat voor veel mensen nog onbekend terrein is."

Over Hertz


Hertz is ís werelds grootste autoverhuurmaatschappij met meer dan 8.500 corporate vestigingen in 146 landen. Hertz is de nummer 1 voor autohuur op luchthavenlocaties in de VS en op 81 grote luchthavens in Europa en opereren zowel in corporate als franchise locaties in steden en op luchthavens in Noord-Amerika, Europa, Latijns-Amerika, AziŽ, AustraliŽ en Nieuw-Zeeland.

Dit is een ingezonden persbericht. Stuur uw persberichten naar Huur.nl.


Michael van Helden   Over de auteur: Michael van Helden
In het dagelijks leven is actief bij webwinkel leverancier Directshop en webwinkel leverancier voor de verhuurbranche Rentpro. Michael is getrouwd en vader van Louise.
 Deel dit artikel

Reacties

Geen reacties bij dit artikel.


Plaats een reactie
naam:
e-mailadres:
website:
Reactie [url=http://www.website.nl/]omschrijving[/url]

Huur.nl verhuur weblog


Welkom op het weblog van huur.nl.

Blijf op de hoogte
U kunt zich hier aanmelden voor de RSS feed van het Huur.nl Weblog, zodat u altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws!

 Aanmelden RSS feed

Verhuur bedrijven
- Auto huren
- Woning huren
- Gereedschap huren
- Kantoorapparatuur huren
- Sport en recreatie verhuur
- Personeel en artiesten inhuren
- Presentatie, licht en geluid
- Horeca en catering
- Evenementen verhuur
- Prive vliegtuig huren

Laatste reacties
- Goed initiatief, ik ben benieu...
- Ook bij Tomboard kan een speed...
- een jaguar e-type!...
- ik moet naar nieuw zeeland en ...
- Ik zou gaan Ferrari rijden. Di...

Vertel verder
Interessant artikel?
Geef het door aan anderen.

 Dit artikel doorsturenOm Huur.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord