huur »
verhuur nieuws
»
Elektrische scooters te huur bij Hertz Amsterdam

Elektrische scooters te huur bij Hertz Amsterdam

Gepubliceerd op 6 maart 2009
Door: Michael van HeldenPer 1 april 2009 (het is geen grap) biedt Hertz Autoverhuur op de locatie Overtoom in Amsterdam elektrische scooters in de verhuur aan. Hiermee mikt het autoverhuur bedrijf op toeristen die hiermee op een snelle manier de stad kunnen bekijken en op de zakelijke huurder die hiermee een beschikking krijgt over een praktische vervoer oplossing.

Het gaat om milieuvriendelijke snorscooters van het type Zero Bike. De CO2 neutrale scooters hebben een maximum snelheid van 35 kilometer per uur en een actieradius van 50 kilometer. Tanken kan gewoon via het stopcontact. Een helm dragen is niet verplicht, maar deze kan er wel eenvoudig bij gehuurd worden.

Scooter te huur


De minimum leeftijd om scooters te mogen huren is 21 jaar en huurders moeten minimaal 1 jaar in het bezit zijn van een rijbewijs of bromfietscertificaat. De scooters zijn op basis van beschikbaarheid te huur vanaf 15 euro voor 3 uur tot langer (6 of 9 uur, dag, weekend, week).

Deze scooters zijn een mooie aanvulling op de Green Collection van Hertz. “Wij willen tijdens deze crisis niet bij de pakken neerzitten en doorgaan met waar we altijd goed in zijn geweest; positief en innovatief blijven. Het inzetten van deze scooters zien wij als een belangrijke milieuvriendelijke ontwikkeling. Zodra het een succes blijkt te zijn, zullen we ook in Rotterdam scooters gaan verhuren”, aldus Henk van den Helder, Algemeen Directeur van Hertz Benelux.


Michael van Helden   Over de auteur: Michael van Helden
In het dagelijks leven is actief bij webwinkel leverancier Directshop en webwinkel leverancier voor de verhuurbranche Rentpro. Michael is getrouwd en vader van Louise.
 Deel dit artikel

Reacties
Elja Trum | 10 maart 2009 15:46
Op zich best prettig dingen, die elektrische scootertjes. Dat scheelt volgens mij een boel herrie en stank in het verkeer. Qua specificaties lijkt het me in de meeste gevallen ook meer dan voldoende.
zenafi | 19 april 2011 20:52
kan ik wel met mijn ID of paaspoort een scooter huren?

Plaats een reactie
naam:
e-mailadres:
website:
Reactie [url=http://www.website.nl/]omschrijving[/url]

Huur.nl verhuur weblog


Welkom op het weblog van huur.nl.

Blijf op de hoogte
U kunt zich hier aanmelden voor de RSS feed van het Huur.nl Weblog, zodat u altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws!

 Aanmelden RSS feed

Verhuur bedrijven
- Auto huren
- Woning huren
- Gereedschap huren
- Kantoorapparatuur huren
- Sport en recreatie verhuur
- Personeel en artiesten inhuren
- Presentatie, licht en geluid
- Horeca en catering
- Evenementen verhuur
- Prive vliegtuig huren

Laatste reacties
- Goed initiatief, ik ben benieu...
- Ook bij Tomboard kan een speed...
- een jaguar e-type!...
- ik moet naar nieuw zeeland en ...
- Ik zou gaan Ferrari rijden. Di...

Vertel verder
Interessant artikel?
Geef het door aan anderen.

 Dit artikel doorsturenOm Huur.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord