huur »
verhuur nieuws
»
De duurste huurauto ter wereld

De duurste huurauto ter wereld

Gepubliceerd op 4 september 2012
Door: Michael van Helden

Altijd al eens willen rondscheuren in een veel te dure auto? Dat kan. Iedere auto ter wereld is te huur maar dat je daarvoor flink in de buidel zal moeten tasten is wel duidelijk. De duurste huurauto ter wereld kost namelijk een voorzichtige 19.000 euro (!) per dag.

bugatti huren


Het gaat om het wonderkind van Bugatti, de Veyron! Deze machtige machine, ook wel een hypercar genoemd, beschikt over een indrukwekkende 1001 pk. Daarmee behaalt de auto een topsnelheid van meer dan 400 kilometer per uur. Dat ongelofelijke getal is aangetoond door James May van het tv-programma Top Gear, die de wagen voor de camera naar de topsnelheid bracht. De Bugatti Veyron mag dus met recht de duurste huurauto ter wereld genoemd worden, maar dat is ook wel te begrijpen als je het prijskaartje van de auto ziet – dat boven de miljoen euro ligt.

Cannes, Parijs en Monaco


Huurauto’s van dit kaliber zijn natuurlijk niet zomaar overal op te halen. De bewuste Bugatti Veyron is te huur bij AAA Luxury & Sports Rental, dat vestigingen heeft in steden vol luxe zoals Cannes, Parijs en Monaco. Daar waar mensen zijn die dit soort bedragen willen betalen voor een huurauto; oliemagnaten, sjeiks op vakantie en acteurs die van hun jacht afstappen. AAA heeft het dus niet verkeerd aangevraagd.

Rondje rijden?


Voor 19.000 euro denk je er wel te zijn. Maar mocht je al begonnen zijn met sparen, lees dan nog even verder. Voor dat bedrag krijg je de Bugatti Veyron mee en krijg je de eerste 250 kilometers gratis. Maar voor iedere kilometer die er bijkomt vragen ze in Monaco nog even honderd euro extra. Denk dus even twee keer na voordat je een stukje gaat omrijden om een vriend op te halen.

Nog meer leuke huurauto's?


Ben je op zoek naar huurauto's in een andere prijsklasse? Dan nog is er voldoende moois te vinden bij AAA. Een Ferrari Modena rij je al vanaf 3500 euro per dag, en een Lamborghini Aventador gaat voor hetzelfde bedrag een dagje met je mee.

Geen zin om naar Monaco of Parijs te gaan? Ook in Nederland zijn er de nodige tropische wagens te huur. Bekijk hier de top 15 leukste verhuur auto's!

Michael van Helden   Over de auteur: Michael van Helden
In het dagelijks leven is actief bij webwinkel leverancier Directshop en webwinkel leverancier voor de verhuurbranche Rentpro. Michael is getrouwd en vader van Louise.
 Deel dit artikel

Reacties

Geen reacties bij dit artikel.


Plaats een reactie
naam:
e-mailadres:
website:
Reactie [url=http://www.website.nl/]omschrijving[/url]

Huur.nl verhuur weblog


Welkom op het weblog van huur.nl.

Blijf op de hoogte
U kunt zich hier aanmelden voor de RSS feed van het Huur.nl Weblog, zodat u altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws!

 Aanmelden RSS feed

Verhuur bedrijven
- Auto huren
- Woning huren
- Gereedschap huren
- Kantoorapparatuur huren
- Sport en recreatie verhuur
- Personeel en artiesten inhuren
- Presentatie, licht en geluid
- Horeca en catering
- Evenementen verhuur
- Prive vliegtuig huren

Laatste reacties
- Goed initiatief, ik ben benieu...
- Ook bij Tomboard kan een speed...
- een jaguar e-type!...
- ik moet naar nieuw zeeland en ...
- Ik zou gaan Ferrari rijden. Di...

Vertel verder
Interessant artikel?
Geef het door aan anderen.

 Dit artikel doorsturenOm Huur.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord