huur »
verhuur nieuws
»
Uw huis verbouwen met gehuurde spullen dat kan!

Uw huis verbouwen met gehuurde spullen dat kan!

Gepubliceerd op 16 februari 2013
Door: Michael van HeldenHet nieuwe jaar is al weer even aangebroken en dat betekent dat veel mensen de nodige goede voornemens hebben opgesteld. Wat we daarbij veel zien is dat het huis daarbij ook vaak een rol speelt mensen willen gaan verbouwen, renoveren, de inrichting aanpassen, noem maar op.

Bij het plannen van een verbouwing komen allereerst de kosten om de hoek kijken, deze kunnen een stuk hoger uitvallen dan verwacht. Een goede mogelijkheid is dan ook om spullen te huren, een oplossing die ervoor zorgt dat u de beschikking krijgt over alle middelen om de verbouwing tot een goed einde te brengen zonder dat u met grote investeringen te maken krijgt.

bouwgereedschap huren

Gereedschap huren


Om goed aan de slag te kunnen gaan met uw huis is er dikwijls het nodige gereedschap nodig. Dat kunnen kleine dingen zijn maar ook groter geschut is vaak aanwezig om een verbouwing te laten slagen. Tegenwoordig is het niet meer nodig om daar grote investeringen in te doen, u kunt simpelweg gereedschap huren.

Wanneer u aan het werk gaat in huis komt u er niet zonder goed gereedschap: een sterke zaag, een krachtige boormachine, een compressor, meetgereedschap etc. Niet alles zal u thuis hebben liggen en dat betekent normaal gesproken dat u te maken krijgt met hoge kosten, vandaar dat gereedschap huren een goed alternatief kan zijn.

Afvalcontainer huren


Daar waar gewerkt wordt, ontstaat ook afval. Een verbouwing in uw huis (dat waarschijnlijk volledig is ingericht) kan zorgen voor een grote hoeveelheid stof, gruis of ander afval dat u liever niet in huis hebt liggen. Dat is gemakkelijk op te lossen door een afvalcontainer te huren, ook dit is tegenwoordig prima betaalbaar en zorgt ervoor dat u niet met de afval in huis zit. Alles wordt direct naar buiten gebracht, waar al het afval in de container kan worden opgeslagen. Wanneer de container wordt opgehaald, wordt uw afval ook direct afgevoerd.

Steigers huren


Bij de meer serieuze verbouwingen is het niet altijd mogelijk om enkel vanaf binnen te werken. Ook wanneer de werkzaamheden aan de buitenkant van het pand plaatsvinden, wordt het al snel lastig wanneer u boven uw hoofd moet gaan werken. De meest simpele oplossing daarvoor is een steiger huren een steiger is betaalbaar en zorgt ervoor dat u ook aan de buitenkant van een gebouw comfortabel kunt werken.

Zoals bovenstaande laat zien is het tegenwoordig makkelijk om alle materialen voor een verbouwing te huren! Er zijn geen grote investeringen meer nodig, zodat u uw budget in de verbouwing zelf kunt stoppen.

Michael van Helden   Over de auteur: Michael van Helden
In het dagelijks leven is actief bij webwinkel leverancier Directshop en webwinkel leverancier voor de verhuurbranche Rentpro. Michael is getrouwd en vader van Louise.
 Deel dit artikel

Reacties

Geen reacties bij dit artikel.


Plaats een reactie
naam:
e-mailadres:
website:
Reactie [url=http://www.website.nl/]omschrijving[/url]

Huur.nl verhuur weblog


Welkom op het weblog van huur.nl.

Blijf op de hoogte
U kunt zich hier aanmelden voor de RSS feed van het Huur.nl Weblog, zodat u altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws!

 Aanmelden RSS feed

Verhuur bedrijven
- Auto huren
- Woning huren
- Gereedschap huren
- Kantoorapparatuur huren
- Sport en recreatie verhuur
- Personeel en artiesten inhuren
- Presentatie, licht en geluid
- Horeca en catering
- Evenementen verhuur
- Prive vliegtuig huren

Laatste reacties
- Goed initiatief, ik ben benieu...
- Ook bij Tomboard kan een speed...
- een jaguar e-type!...
- ik moet naar nieuw zeeland en ...
- Ik zou gaan Ferrari rijden. Di...

Vertel verder
Interessant artikel?
Geef het door aan anderen.

 Dit artikel doorsturenOm Huur.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord