huur »
verhuur nieuws
»
Opslagbox huren: zo kom jij je verhuizing stressvrij door

Opslagbox huren: zo kom jij je verhuizing stressvrij door

Gepubliceerd op 26 juni 2019
Door: RedactieGa je binnenkort verhuizen? Gefeliciteerd! Een spannende, maar vooral ook hele leuke tijd. Echter, gaat een verhuizing, of een verbouwing, niet altijd van een leien dakje. Het brengt ook de nodige stress met zich mee. Je kunt je hier natuurlijk wel goed op voorbereiden, ze zeggen niet voor niets: een goede voorbereiding is het halve werk! Wij geven je graag een aantal tips zodat jij je verhuizing stressvrij doorkomt.

verhuisdoos


Opgeruimd staat netjes


Het is zo cliché, maar het is ècht zo! Zorg dat je alles op een nette manier opbergt of in dozen stopt, zodat je straks ook alles weer eenvoudig terug kunt vinden. Vergeet hierbij niet de dozen te voorzien van stickers. Dat maakt het uitpakken straks een stuk eenvoudiger!
Het is belangrijk dat je lekker de ruimte hebt in je nieuwe huis: je wilt jezelf niet in kleine bochten moeten wringen om die nieuwe lamp op te hangen of om je woonkamer van een nieuwe vloer te voorzien. Misschien heeft je nieuwe huis wel een garage waar je al je spullen in kwijt kunt, of hebben je ouders nog wat extra plek voor je meubelen die daar tijdelijk mogen staan. Heb je die ruimte niet? Dan is het wellicht verstandig om een opslag te huren.

veruisdozen.jpg

Maak een goede planning


Het klinkt logisch en dat is het eigenlijk ook. Als je gaat verhuizen maak van ruim van tevoren een goede planning. Zet op een rijtje wat er allemaal moet gebeuren en wie je eventueel nodig hebt voor wat hulp. Moeten al je spullen van A naar B? Je kunt vast wel wat familieleden en vrienden lief aankijken die voor jou op zaterdagochtend klaar willen staan om spullen te sjouwen. Dan hoef je ook geen professionele verhuizers in te huren. Dat scheelt weer kosten!Komt er een nieuwe keuken in je woning? Dan is het soms nodig om de hulp in te schakelen van een elektricien of een loodgieter bijvoorbeeld. Zorg ervoor dat je deze planning ruim van tevoren maakt, zodat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Geef je adreswijziging doorJe bent druk met je verhuizing en wil alles zo georganiseerd mogelijk laten verlopen. Je zou het bijna vergeten door alle hectiek: het doorgeven van je adreswijziging. Voor je familie en vrienden is dit natuurlijk handig omdat zij dan een kaartje kunnen sturen, maar het belangrijkste is natuurlijk het doorgeven van je nieuwe adres aan verschillende instanties. Denk hierbij aan de gemeente, telefoonabonnementen, energieleveranciers,


Redactie   Over de auteur: Redactie
Dit artikel is geplaatst door de redactie van Huur.nl
 Deel dit artikel

Reacties

Geen reacties bij dit artikel.


Plaats een reactie
naam:
e-mailadres:
website:
Reactie [url=http://www.website.nl/]omschrijving[/url]

Huur.nl verhuur weblog


Welkom op het weblog van huur.nl.

Blijf op de hoogte
U kunt zich hier aanmelden voor de RSS feed van het Huur.nl Weblog, zodat u altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws!

 Aanmelden RSS feed

Verhuur bedrijven
- Auto huren
- Woning huren
- Gereedschap huren
- Kantoorapparatuur huren
- Sport en recreatie verhuur
- Personeel en artiesten inhuren
- Presentatie, licht en geluid
- Horeca en catering
- Evenementen verhuur
- Prive vliegtuig huren

Laatste reacties
- Goed initiatief, ik ben benieu...
- Ook bij Tomboard kan een speed...
- een jaguar e-type!...
- ik moet naar nieuw zeeland en ...
- Ik zou gaan Ferrari rijden. Di...

Vertel verder
Interessant artikel?
Geef het door aan anderen.

 Dit artikel doorsturenOm Huur.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord