huur »
verhuur nieuws
»
Trendy kantoormeubilair nodig? Huur het.

Trendy kantoormeubilair nodig? Huur het.

Gepubliceerd op 23 december 2013
Door: Michael van Helden

De kantoorinrichting van veel bedrijven is erop gericht klanten te imponeren en hen een goede eerste indruk te geven. Zo is de ontvangstlounge veelal voorzien van hippe zitmeubelen en ook de vergaderruimte is ingericht met het oog op de laatste meubeltrends. Een risico van een dergelijk opvallend interieur is dat u en uw medewerkers er snel op uitgekeken raken ůf dat er een nieuwe trend opkomt die perfect in de kantoorruimte zou passen. De continue aanschaf van nieuwe meubelen is hierbij helaas geen optie: door de hoge kosten is het alles behalve rendabel. Gelukkig zijn er bedrijven die hiervoor een oplossing bedacht hebben. Zij bieden u de mogelijkheid om een design kantoorinrichting te huren!

kantoor meubilair huren


VoordeligÖ


Ondernemers hechten vaak veel waarde aan een designinrichting van hun kantoorpand: het liefst zonder dat dit een kostbare investering wordt. Het huren van kantoormeubelen biedt hierbij uitkomst, want het is bedrijfseconomisch gezien erg voordelig. De kantoormeubelen die u huurt of leaset kunt u ieder moment namelijk ook weer inwisselen. Zo verandert u eenvoudig van interieur. En heeft u tijdelijk extra werkplekken nodig voor een groot project? Ook dan is huren een eenvoudige oplossing: zodra het project afgelopen is, levert u de meubels gewoon weer in.

Öťn ook duurzaam


Als u kantoormeubilair huurt bent u ook altijd Maatschappelijk Verantwoord bezig. De stroom aan meubelen worden zo door verhuurbedrijven continu opgeknapt en hergebruikt, maar bijvoorbeeld ook verkocht mocht een huurder het meubilair over willen nemen. Door te huren kunt u op een verantwoorde en vooral duurzame wijze investeren in de inrichting van uw kantoor. En dit alles zonder afbreuk te doen aan de uitstraling!

Verhoog de productiviteit!


Een andere, zeer goede reden om kantoormeubilair te huren is dat het de productiviteit van uw werknemers aanzienlijk kan verhogen. Werknemers gedijen beter in een comfortabele werkruimte die regelmatig in een nieuw jasje gestoken wordt. Wanneer u uw design inrichting huurt, heeft u op elk moment de mogelijkheid om het kantoormeubilair te wisselen. Zo houdt u uzelf en uw werknemers gemotiveerd en tevreden!

Waar en welke meubelen huren?


Het Brabantse Alvero is een bedrijf dat al meer dan twintig jaar gespecialiseerd is in de verhuur van kantoormeubilair. Bij hen kunt u allerlei kantoormeubelen huren: van prullenbakken tot designmeubelen van grote merken als Vitra, Ahrend en Gispen. Deze merken staan bekend om hun duurzame, kwalitatief goede en inspirerende meubels.


Michael van Helden   Over de auteur: Michael van Helden
In het dagelijks leven is actief bij webwinkel leverancier Directshop en webwinkel leverancier voor de verhuurbranche Rentpro. Michael is getrouwd en vader van Louise.
 Deel dit artikel

Reacties

Geen reacties bij dit artikel.


Plaats een reactie
naam:
e-mailadres:
website:
Reactie [url=http://www.website.nl/]omschrijving[/url]

Huur.nl verhuur weblog


Welkom op het weblog van huur.nl.

Blijf op de hoogte
U kunt zich hier aanmelden voor de RSS feed van het Huur.nl Weblog, zodat u altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws!

 Aanmelden RSS feed

Verhuur bedrijven
- Auto huren
- Woning huren
- Gereedschap huren
- Kantoorapparatuur huren
- Sport en recreatie verhuur
- Personeel en artiesten inhuren
- Presentatie, licht en geluid
- Horeca en catering
- Evenementen verhuur
- Prive vliegtuig huren

Laatste reacties
- Goed initiatief, ik ben benieu...
- Ook bij Tomboard kan een speed...
- een jaguar e-type!...
- ik moet naar nieuw zeeland en ...
- Ik zou gaan Ferrari rijden. Di...

Vertel verder
Interessant artikel?
Geef het door aan anderen.

 Dit artikel doorsturenOm Huur.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord