huur »
verhuur nieuws
»
Welk drukwerk heb je nodig voor je pop-up winkel?

Welk drukwerk heb je nodig voor je pop-up winkel?

Gepubliceerd op 26 juni 2017
Door: RedactieIn bijna alle grote en kleine steden zijn pop-up winkels te vinden. Dit zijn winkels die je tijdelijk huurt voor de verkoop van producten of diensten. Deze tijdelijke winkels zijn vaak een marketingstunt, maar kan ook een uitgelezen kans zijn voor webshops om te proeven aan het 'echte' winkelleven. Ben je ondernemer en open je binnenkort je pop-up store? Investeer in drukwerk dat er toe doet. Hoe je dat slim aanpakt, lees je hier.

Waarom is promotiemateriaal zo belangrijk?


Pop-up stores vragen om een ludieke campagne, zeker als je voor een korte tijd gevestigd bent in een bepaald bedrijfspand. Daarom ontkom je er niet aan om met promotie aan de slag te gaan. Gelukkig zijn er volop mogelijkheden om je tijdelijke winkel te presenteren. Daarmee trek je een breder publiek naar je winkel en geef je mensen de kans om kennis te maken met jouw unieke producten en diensten.

Folders


Brochures drukken met informatie


Niet alleen de winkelruimte zelf is belangrijk voor het aantrekken van publiek, maar ook wat je aan promotiemateriaal in je winkel hebt liggen. Brochures drukken is daarom een logische keuze. Vertel in de brochure wie je bent, wat je doet en welke producten je verkoopt. Leg ze op een goed zichtbare plek in je pop-up store zodat het oog van je publiek er direct op valt.

Visitekaartjes voor een blijvende herinnering


Wil je een blijvende indruk achterlaten op de bezoekers? Kies voor visitekaartjes. Ze zijn compact en gemakkelijk mee te nemen. Visitekaartjes drukken is binnen een kort tijdsbestek gerealiseerd. Het is een kleine investering, maar deze betaalt zich altijd terug. Vermeld belangrijke gegevens op de visitekaartjes en zorg uiteraard voor een aantrekkelijke uitstraling.

Ballonnen of ander promotiemateriaal


Is jouw pop-up store nog niet geopend en wil je succesvol van start gaan? Originele promotieproducten zoals kleurrijke ballonnen, pennen, aanstekers of andere weggevers, zijn onmisbaar voor een geslaagde opening. Er zijn tal van mogelijkheden om hier creatief vorm aan te geven. Kijk eens op Pinterest om inspiratie op te doen of kijk eens bij Drukland voor je promotiemateriaal en drukwerk.

Redactie   Over de auteur: Redactie
Dit artikel is geplaatst door de redactie van Huur.nl
 Deel dit artikel

Reacties

Geen reacties bij dit artikel.


Plaats een reactie
naam:
e-mailadres:
website:
Reactie [url=http://www.website.nl/]omschrijving[/url]

Huur.nl verhuur weblog


Welkom op het weblog van huur.nl.

Blijf op de hoogte
U kunt zich hier aanmelden voor de RSS feed van het Huur.nl Weblog, zodat u altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws!

 Aanmelden RSS feed

Verhuur bedrijven
- Auto huren
- Woning huren
- Gereedschap huren
- Kantoorapparatuur huren
- Sport en recreatie verhuur
- Personeel en artiesten inhuren
- Presentatie, licht en geluid
- Horeca en catering
- Evenementen verhuur
- Prive vliegtuig huren

Laatste reacties
- Goed initiatief, ik ben benieu...
- Ook bij Tomboard kan een speed...
- een jaguar e-type!...
- ik moet naar nieuw zeeland en ...
- Ik zou gaan Ferrari rijden. Di...

Vertel verder
Interessant artikel?
Geef het door aan anderen.

 Dit artikel doorsturenOm Huur.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord