huur »
verhuur nieuws
»
Tijdelijktehuur.nl: marktplaats voor Huur en Verhuur

Tijdelijktehuur.nl: marktplaats voor Huur en Verhuur

Gepubliceerd op 11 januari 2013
Door: Michael van HeldenEen nieuwe website waarmee geld bespaard én verdiend kan worden, dat is tijdelijktehuur.nl Drie ondernemers uit Roermond hebben een bijzonder initiatief gelanceerd dat vraag en aanbod op velerlei gebied op een simpele maar effectieve wijze met elkaar in contact brengt. De website bedient zowel de particuliere als de zakelijke markt en biedt een scala aan mogelijkheden op het gebied van tijdelijke verhuur.

tijdelijktehuur.nl


Prijs-kwaliteit


De mogelijkheden zijn grenzeloos. Of het nou gaat om kleding die je tijdelijk wilt huren, apparatuur om een feestje te bouwen, horecabenodigdheden of kantoorruimte: op elke vraag volgt ongetwijfeld een aanbod. Op de website tijdelijktehuur.nl kunnen mensen gratis hun vraag deponeren. Vervolgens worden ze via de site in contact gebracht met biedingen van andere particulieren of bedrijven die de gevraagde spullen kunnen leveren. Zijn er meerdere aanbieders dan kan op basis van prijs-kwaliteitverhouding de meest gunstige keuze worden gemaakt. De aanbieder op wie de keuze valt, krijgt tegen betaling de contactgegevens van de vragende partij.

‘Vergelijk het met een digitaal prikbord’, zegt Nick Opbroek. ‘Je zet er gratis en vrijblijvend een advertentie op en wacht rustig de reacties in je mailbox af wie met welk bod reageert. Maak vervolgens de juiste keuze en je bespaart gegarandeerd een hoop euro’s.’ Daarnaast is het voor verhuurders ook mogelijk hun verhuuraanbod op de website aan te bieden.

team tijdelijk te huur


Grote database


Het is een bekend gegeven: wie heeft er thuis niet spullen die op zolder of in de garage liggen te verstoffen en die net zo goed door anderen tijdelijk gebruikt kunnen worden. Hetzelfde geldt voor ondernemers die in deze economisch mindere tijden hun materieel niet kunnen inzetten. Het staat werkloos in de opslag. Zij kunnen er via deze nieuwe marktplaats nu andere mensen, die om de spullen staan te springen, mee helpen.

‘Stel je zoekt een winterstalling voor je caravan, natuurlijk niet te ver weg. Je zet een gratis advertentie op tijdelijktehuur.nl en ongetwijfeld komt er een gunstige reactie bij jou uit de buurt’, aldus Ruud Evers. Een alsmaar uitdijende database van namen en producten moet de basis van de website worden. Het plaatsen van huurverzoeken is dus gratis.
Wim Opbroek: ‘We hanteren voor verhuurders twee mogelijkheden. We bieden de optie om onbeperkt of eenmalig te reageren op advertenties. De te betalen bijdrage is afhankelijk van het product. Het is logisch dat je voor het verhuren van geboorteborden minder betaalt dan voor het aanbieden een tijdelijke kantoorruimte.’

Michael van Helden   Over de auteur: Michael van Helden
In het dagelijks leven is actief bij webwinkel leverancier Directshop en webwinkel leverancier voor de verhuurbranche Rentpro. Michael is getrouwd en vader van Louise.
 Deel dit artikel

Reacties

Geen reacties bij dit artikel.


Plaats een reactie
naam:
e-mailadres:
website:
Reactie [url=http://www.website.nl/]omschrijving[/url]

Huur.nl verhuur weblog


Welkom op het weblog van huur.nl.

Blijf op de hoogte
U kunt zich hier aanmelden voor de RSS feed van het Huur.nl Weblog, zodat u altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws!

 Aanmelden RSS feed

Verhuur bedrijven
- Auto huren
- Woning huren
- Gereedschap huren
- Kantoorapparatuur huren
- Sport en recreatie verhuur
- Personeel en artiesten inhuren
- Presentatie, licht en geluid
- Horeca en catering
- Evenementen verhuur
- Prive vliegtuig huren

Laatste reacties
- Goed initiatief, ik ben benieu...
- Ook bij Tomboard kan een speed...
- een jaguar e-type!...
- ik moet naar nieuw zeeland en ...
- Ik zou gaan Ferrari rijden. Di...

Vertel verder
Interessant artikel?
Geef het door aan anderen.

 Dit artikel doorsturenOm Huur.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord