huur »
verhuur nieuws
»
Onder nieuwe naam zet Livingston expansiekoers voort

Onder nieuwe naam zet Livingston expansiekoers voort

Gepubliceerd op 30 augustus 2013
Door: Michael van HeldenXchange Technology Rentals (XTR), voorheen Livingston Hamilton Rentals, het verhuurbedrijf voor professionele IT- en AV-apparatuur uit Darmstadt, Duitsland, opent in lijn met zijn expansiestrategie een nieuwe vestiging in Veenendaal. XTR focust zich hiermee voor de toekomst nog sterker op de Nederlandse markt. De afgelopen maanden heeft XTR geleidelijk al marktaandeel in Nederland veroverd met talrijke succesvolle opdrachten.

De goede resultaten van XTR en het toenemende belang van de Nederlandse verhuurmarkt waren de belangrijkste criteria bij de keuze voor een nieuwe vestiging in Veenendaal. XTR is op de Nederlandse markt geen onbekende; onder de oude naam van het bedrijf was het bedrijf al meerdere jaren succesvol actief en bleef dit ook na de herstructurering van vorig jaar onder de nieuwe naam: Xchange Technology Rentals.

De nieuwe vestiging wordt geleid door Bart van Dijk, een gerenommeerd expert in de IT/AV-verhuurbranche. Met zijn jarenlange ervaring in de verhuurbranche, beschikt hij over een omvangrijke knowhow op dit gebied. In het verleden was Van Dijk onder andere werkzaam voor het toenmalige Livingston Electronic Services.

Bart van Dijk
Bart van Dijk, Business Development Manager Benelux


XTR breidt portfolio uit


Onlangs heeft XTR tevens zijn portfolio uitgebreid met de bedrijfsonderdelen standbouw en standontwerp. Hiermee heeft het zich een nieuw werkterrein eigen gemaakt. Als onderdeel van zijn allesomvattende dienstverlening is XTR tot de wereld van beursplanning en beurspresentaties toegetreden. Hiermee wordt de expertise van het aanbieden van mediatechniek en conceptuele expertise voor beurzen gebundeld naar een full-service niveau.

Over Xchange Technology GmbH


Xchange Technology GmbH uit Darmstadt (tot 31 juli 2012: Livingston Hamilton Rentals) is ťťn van Europa's toonaangevende verhuurders van hoogwaardige IT-en presentatietechnologie voor gebruik op beurzen, bij evenementen en presentaties. Het bedrijf is onderdeel van de Xchange Technology Group. Andere leden van de groep zijn Blue Range Technology, Vernon Computer Source, Part Stock Computer en IT-Xchange. Op middellange termijn zullen de verhuurbedrijven (Vernon Computer Source en XTR) onder dezelfde bedrijfsnaam op de markt gaan opereren. Xchange Technology GmbH heeft meer dan 22.000 systemen, voorzien van de nieuwste software, direct voor verhuur beschikbaar. Tot de klantenkring behoren toonaangevende hardware- en softwareleveranciers, internet service providers, netwerkinstallatie- en servicebedrijven, bijna alle Europese banken, verzekeringsmaatschappijen en telecommunicatiebedrijven, alsmede bedrijven uit de automobiel- en luchtvaartsector.

Dit is een ingezonden persbericht. U kunt uw verhuur persberichten sturen aan pers[at]huur.nl.


Michael van Helden   Over de auteur: Michael van Helden
In het dagelijks leven is actief bij webwinkel leverancier Directshop en webwinkel leverancier voor de verhuurbranche Rentpro. Michael is getrouwd en vader van Louise.
 Deel dit artikel

Reacties

Geen reacties bij dit artikel.


Plaats een reactie
naam:
e-mailadres:
website:
Reactie [url=http://www.website.nl/]omschrijving[/url]

Huur.nl verhuur weblog


Welkom op het weblog van huur.nl.

Blijf op de hoogte
U kunt zich hier aanmelden voor de RSS feed van het Huur.nl Weblog, zodat u altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws!

 Aanmelden RSS feed

Verhuur bedrijven
- Auto huren
- Woning huren
- Gereedschap huren
- Kantoorapparatuur huren
- Sport en recreatie verhuur
- Personeel en artiesten inhuren
- Presentatie, licht en geluid
- Horeca en catering
- Evenementen verhuur
- Prive vliegtuig huren

Laatste reacties
- Goed initiatief, ik ben benieu...
- Ook bij Tomboard kan een speed...
- een jaguar e-type!...
- ik moet naar nieuw zeeland en ...
- Ik zou gaan Ferrari rijden. Di...

Vertel verder
Interessant artikel?
Geef het door aan anderen.

 Dit artikel doorsturenOm Huur.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. akkoord